Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tudnátok tippeket adni,...

Tudnátok tippeket adni, hogyan hízzak? Esetleg étrendet írni?

Figyelt kérdés
45 kg vagyok 21 évesen, nagyon szeretnék hízni. Sajnos elég keveset eszek, és válogatós vagyok, de 4-5-ször biztos egy nap. Valaki tud segíteni? :)
2016. dec. 11. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, egyértelműá, hogy többet kell enned. Hogy hányszor, az mellékes, bár te bizonyára nem tudsz sokat enni egyszerre, ha még ötszörre sem.

A válogatósság még nem gond, ha így is be tudsz vinni mindent, amit kell.

Lehet, hogy nehezen zsírosodsz (ez majd kiderül, ha eleget eszel), ez esetben edzened kell (bár amúgysem árt, persze akkor még többet kell enned, de van, aki megéhezik a mozgástól).

2016. dec. 11. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:

A Béres-cseppet javaslom. Én a téli náthaszezonban szoktam egy kúrát végigcsinálni, elsősorban egy kis immunerősítés miatt, de van egy olyan mellékhatása, hogy jobb lesz tőle az étvágyam. Bár különben amúgy is jó, de ekkor még jobb, és többet is eszem. Nekem pont amiatt kell vigyáznom, nehogy fölszedjek magamra egy kellemetlen mennyiséget.

Szerintem neked is jelentősen javítani fogja az étvágyadat, és biztos, hogy kevésbé leszel válogatós is. Jóízűen meg fogsz enni olyan kajákat is, amiről azt hitted eddig, hogy nem szereted.

2016. dec. 11. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!