Hogyha a magvakat, mogyorot atmosom forro vizben, akkor szerintetek eltunik rola a cukor/ so /palmaolaj?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 15:27
1/5 anonim válasza:
Ne vegyél sózott, cukrozott mogyorót, hanem naturt.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ez lenne az esszeru, de az a helyzet, hogy nem en vettem hanem kaptam :D Kidobni meg nem igazan akarom. Tudod, "az etelt nem szapad pazarolni"
2016. dec. 8. 15:46
3/5 anonim válasza:
Pálmaolajat nem tudod le mosni róla. Só lejön róla a cukor is de nem tudom milyen mogyoró amit cukoroznak, max ízesített de az valamennyire bele ivódott. Valamivel mindenképpen jobb lesz ha lemosod. Én sem vagyok a pazarlás híve.
4/5 anonim válasza:
Vízben nem oldódik semmilyen olaj. Általános iskolás kémia.
Vagy valamilyen szappannal, vagy egy apoláros oldószerrel (benzin, alkohol, stb) tudod eltávolítani a mogyiról.
5/5 anonim válasza:
Még mielőtt jobban belemennénk ilyen nagyképű általános iskolás példálózásba, az is általános iskolás anyag, hogy mindennek van egy olvadás pontja.
A pálmazsírnak is, és ez jóval alacsonyabb, mint a forróvíz.
Úgyhogy forróvízzel átmosva szinte tökéletesen leolvad (és nem feloldódik) róla a zsiradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!