Menzás tejbegríz. Mitől olyan krémes, mint sehol máshol?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki evett már ilyet. Mitől olyan más? HIába próbálkozom nem tudom kitalálni...2010. máj. 1. 14:46
1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelt anno, és a menzás szakácsnő azt a titkot súgta meg, hogy nem tej van benne főként, hanem víz.De hogy máshol hogy csinálják, nem tudom.
2/8 anonim válasza:
A mindmegette.hu-n van olyan tejbegríz recept, ami a menzásat írja le. Ott is azt írják, hogy víz van javarészt benne.
4/8 anonim válasza:
Nem biztos h a menzás, de nagyon finom, krémes:
(még régebben, mikor a 7es buszon utaztam, egy néni mondta :) )
kell bele rakni egy kis teavajat. Próbáljátok ki, én mióta hallottam, úgy csinálom. Vizet csak annyit rakok bele, amivel a mérőedényből a tejet kilötykölöm, átmosom.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is a víztől,mert a tej azért drága mulatság.
6/8 anonim válasza:
En nem tudom, de en pl csomosan szeretem:D Anyukam mindig a falat kaparta tole, mikor csinalt nekem egy tokjo csomomentes tejbegrizt, en meg hisztiztem, hogy hol vannak belole a gombocok:D
7/8 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy a vízzel készítik.
8/8 anonim válasza:
valoban van benne valami hogy vizes a tej de van benne egy darab vaj és a végén egy tojás fehérje habbá verve mielőtt készre főtt belekeverve ettől krémes lessz de igencsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!