Emlékszik valaki erre? Kiskoromban, úgy a 80as évek végén, a 90es évek elején létezett valamilyen por tejbegríz. Rózsaszín is volt, és talán zacskóban volt, és volt valami ember figura az elején. (Nem biztos, hogy jól emlékszem. )
Figyelt kérdés
Mi volt a neve? Esetleg gy képet nem tudok linkelni?2010. jan. 28. 18:16
1/7 anonim válasza:
Én is keresek egy fajta tejbegríz félét amit gyerekkoromban ettem utoljára. Az akkor úgy nézett ki mint most a színes halkaja. Hülye hasonlat de tényleg olyan volt. Viszont én sem tudom a nevét. Sajna
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet egyről beszélünk :)
2010. jan. 28. 18:29
3/7 anonim válasza:
Biztos. Azt hiszem jugo termék volt.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, biztos, hogy nem ez volt, de azért köszönöm :)
2010. jan. 29. 16:27
6/7 anonim válasza:
Igen! Akkor kezdtem önálló életet és ez volt az egyetlen dolog, amit egy bérelt lakásban a lakbér kifizetése után meg bírtam főzni magamnak 1 db nyeles serpenyőben,mivel ez és egy kávéfőző voltak az összes konyhafelszereléseim. Ez: dobozban volt mint a maci kávé,olyan hengeres papírdoboz, és ugyanúgy záródott.Volt valami rózsaszín meg talán vaníliás is,azt hiszem. Nem emlékszem úgy,hogy túl finom lett volna.Talán már nem gyártják.Biztos magyar cucc volt.
7/7 anonim válasza:
Egy 1984-ben kiadott szakácskönyv hátulján találtam egy ilyet. Unikor (ez gondolom a márkája) tejbegríz por,az,amit reklámoznak epres. Én nem emlékszem erre,mert akkor még gondolat sem voltam. :)
A dobozza henger alakú,karton,fehér tetővel. És van még rajta egy tányér tejbegríz.
Kerestem képet róla,de sehol nem találok. Nem tudom,erre gondoltál-e,de hátha :)
Talán barna dobozos felül pedig van egy sárga sáv,ide van írva az,hogy tejbegríz por eper ízzel.
Nem sok,elég kusza is,de nincs itt sajna több.
A reklámban egy csíkos pólós kisfiú eszi a tejbegrízt egy etetőszékben és az van mellé írva hogy : Gyermekek kedvenc csemegéje az Unikorn tejbegrízpor.
Na,ezt jól leírtam,de úgy gondolom ha esetleg ez az,akkor hátha valamiből ráismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!