Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elalvás előtt isztok valamit,...

Elalvás előtt isztok valamit, ha igen, mit és mennyit?

Figyelt kérdés
Nem kell sokat wc re jarkalnotok?
2016. nov. 28. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
lefekves elott max par kortyot iszom, teat vagy vizet. nem kell csak ritkan felkelnem ejjel wc miatt, viszont neha felebredek inni meg par kortyot. ha te gyakran jarsz ejjel is pisilni, az lehet a cukorbetegseg egyik tunete, foleg ha napkozben is fokozott szomjusagod van es gyakori vizeleted.
2016. nov. 28. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
1 pohár vizet iszok lefekvés előtt, nagyon ritkán kelek fel pisilni éjszaka pedig én cukorbeteg vagyok. Szerencsére jól működnek a veséim.
2016. nov. 28. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy bögre teát, és éjszaka még majdnem egy litert. Éjjel nem mászok ki klóra, mert alig élek, de reggel rengeteget kipisilek egyszerre :)
2016. nov. 28. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Vizet. Amennyi jólesik. Nagyon ritkán kell éjjel a mosdóba mennem.
2016. nov. 28. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Vizet. Reggel 1x szoktam wc-re menni.
2016. nov. 28. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Az elmúlt egy évben napi egy üveg(fél liter) vodka az adagom lefekvés előtt. Szégyellem, de ez van.
2016. nov. 29. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:

lefekvés előtt 1-2 órával már csak keveset merek inni, pár kortyot

ha egy pohár vizet megiszok, biztos fel kell kelnem éjszaka

2016. nov. 29. 08:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Off: Egy ilyen kérdésnél ahol normálisan válaszoltam miért lettem lepontozva? Istenem...
2016. nov. 29. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Folyton iszom. Elalvás előtt is meg közbe is. Egy éjszaka legalabb 3x iszok és 3x ki is megyek wc-re
2016. nov. 29. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Este s éjjel iszom meg a napi pár literem nagyobb részét :)

Vizet, teát, néha kávét (de azt inkább az evési időszakomban, mert üresen nem szeretem).

Jól alszom és nem kelek fel soha közben (még délelőtt is nehéz). A pisiléssel semmi bajom, én képes vagyok végignyomni egy 9 órás teljesítménytúrát, 1-2 órás autóúttal úgy, hogy végig iszom és üríteni majd otthon. Egyszer egy 17 órás motorozás alatt egyszer volt pisiszünetem, akkor is ittam minden megálláskor, pedig volt egypár, motoros teljesítménytúra volt kérdésekkel :)

Masszív teázáskor ez megváltozik, de ha elalvás előtt benyomnék 1 litert, az csak a reggeli mennyiséget növelné, az alvásban nem zavarna.

Amikor 4 óra fölé megy a napi vízivásom, akkor sincs semmi gond e téren. Ez jó, mert nagyon szomjas tudok lenni, ha nem iszom gyakran és összességében nem keveset...

2016. nov. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!