Elalvás előtt isztok valamit, ha igen, mit és mennyit?
lefekvés előtt 1-2 órával már csak keveset merek inni, pár kortyot
ha egy pohár vizet megiszok, biztos fel kell kelnem éjszaka
Este s éjjel iszom meg a napi pár literem nagyobb részét :)
Vizet, teát, néha kávét (de azt inkább az evési időszakomban, mert üresen nem szeretem).
Jól alszom és nem kelek fel soha közben (még délelőtt is nehéz). A pisiléssel semmi bajom, én képes vagyok végignyomni egy 9 órás teljesítménytúrát, 1-2 órás autóúttal úgy, hogy végig iszom és üríteni majd otthon. Egyszer egy 17 órás motorozás alatt egyszer volt pisiszünetem, akkor is ittam minden megálláskor, pedig volt egypár, motoros teljesítménytúra volt kérdésekkel :)
Masszív teázáskor ez megváltozik, de ha elalvás előtt benyomnék 1 litert, az csak a reggeli mennyiséget növelné, az alvásban nem zavarna.
Amikor 4 óra fölé megy a napi vízivásom, akkor sincs semmi gond e téren. Ez jó, mert nagyon szomjas tudok lenni, ha nem iszom gyakran és összességében nem keveset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!