Úgy érted, sonkát, tatárbifszteket? Ettem. Finom volt.
2010. ápr. 30. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, például úgy. Vagy csak főzés közben kíváncsiságból még fűszerezetlen, nyers husit, darálthusit. :D
2010. ápr. 30. 14:51
3/16 anonim válasza:
nem érdemes, lehetnek benne olyan bacik amiket kifőzünk
2010. ápr. 30. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
4/16 anonim válasza:
Kedves utolsó, a marhát nyugodtan eheted nyersen, semmi bajod nem lesz. Én ettem már, tatárbeafsteaket, de szerintem jó páran ettek már és egyáltalán nem számít különlegességnek:D A bélszínt meg mediumon szeretem, bár az nem teljesen nyers, csak a közepe marad véres.
2010. ápr. 30. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
5/16 anonim válasza:
pedig igaza van a 2.-nak, a marhától kaphatsz pl férgeket
2010. ápr. 30. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
6/16 anonim válasza:
ja amúgy darálthúst kóstoltam már nyersen, és nemízlett egyáltalán
2010. ápr. 30. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
7/16 anonim válasza:
én nagyon sütve ,főzve se eszem.nem kívánom valamiért.de nyersen tuti nem kóstolnám meg.
2010. ápr. 30. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
8/16 anonim válasza:
Igen, mikor csinálom a fasirozotatt mindig megkostolom a nyers darálthúst elég füszeres-e. Lehet fujgatni! De az én kajámra nemondják, hogy iztelen! :P :D
2010. máj. 1. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
9/16 anonim válasza:
Igen,a jól ízesített tatárbeafsteak-et imádom,pirítóssal.
A marhahústól nem lesz bajod nyersen,a sertéshúst nem ajánlják.
2010. máj. 1. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
10/16 anonim válasza:
Igen. Persze, eleve a sonka, szalámi, szalonna, tatár, stb, ezeket szeretem. Viszont szeretem megkóstolni a húst elkészítés előtt. Irgalmatlanul sokat elmond a minőségéről, mert igen nagy különbség lehet csirke és csirke, steak és steak, stb között...:) csak persze idő kell, amíg az ember ízlelőbimbói "eltekintenek" a fűszerek hiányától, és elkezdik felismerni ezeket az árnyalatnyi különbségeket. Viszont így nem sütés UTÁN derül ki, hogy például mégsem ezt a szemre szép darabot kellett volna frissen sütni, mert max. csak a fűszereknek van íze rajta... :)
Persze ez nem azt jelenti, hogy rendszeresen fél nyers marhacomb lógna ki a számból... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!