Vadász vagy? Segíts, kérlek!
Figyelt kérdés
Vaddisznóm van. Azt mondták, abároljam, de pácolni is szeretném. Mi a sorrend ilyen esetben?2010. ápr. 30. 10:42
2/7 A kérdező kommentje:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. ????????????
2010. ápr. 30. 12:22
3/7 anonim válasza:
szia! már írtam neked, hogy tégy úgy, ahogy a vadász mondta. a vaddisznóban sok kórokozó van, azért kell hosszan abálni.utána mág ízesítheted kedved szerinti páccal, nem fogod elrontani hidd el.
sok sikert.
üdv.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igen megvan a válaszod!
2010. ápr. 30. 13:06
5/7 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy mindig úgy készítsd el, hogy sütve vagy főzve legyen. Vaddisznó esetében a füstölés, sima pácolás nem elég, halálos húsmérgezés lehet a vége.
Jó recepteket pedig a google segítségével találsz a neten.
Üdv!
6/7 A kérdező kommentje:
Uhhh...nem is szándékoztam nyersen enni. Azért köszi!
2010. ápr. 30. 22:23
7/7 anonim válasza:
Szia!
Gondoltam, hogy nem, de vannak akik megkockáztatját a kolbászkészítést, ami nagy hiba.
Üdv!
Ui.: mi csak pácoljuk 1 éjszaka a húst, aztán főzzük vagy sütjük. Külön nem abároljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!