Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vadász vagy? Segíts, kérlek!

Vadász vagy? Segíts, kérlek!

Figyelt kérdés
Vaddisznóm van. Azt mondták, abároljam, de pácolni is szeretném. Mi a sorrend ilyen esetben?
2010. ápr. 30. 10:42
 1/7 anonim válasza:
0%
Szerinted edd meg elöbb
2010. ápr. 30. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. ????????????
2010. ápr. 30. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

szia! már írtam neked, hogy tégy úgy, ahogy a vadász mondta. a vaddisznóban sok kórokozó van, azért kell hosszan abálni.utána mág ízesítheted kedved szerinti páccal, nem fogod elrontani hidd el.

sok sikert.

üdv.

2010. ápr. 30. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igen megvan a válaszod!
2010. ápr. 30. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy mindig úgy készítsd el, hogy sütve vagy főzve legyen. Vaddisznó esetében a füstölés, sima pácolás nem elég, halálos húsmérgezés lehet a vége.

Jó recepteket pedig a google segítségével találsz a neten.


Üdv!

2010. ápr. 30. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Uhhh...nem is szándékoztam nyersen enni. Azért köszi!
2010. ápr. 30. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!


Gondoltam, hogy nem, de vannak akik megkockáztatját a kolbászkészítést, ami nagy hiba.


Üdv!


Ui.: mi csak pácoljuk 1 éjszaka a húst, aztán főzzük vagy sütjük. Külön nem abároljuk.

2010. máj. 1. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!