Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, ami enyhíti a...

Van olyan étel, ami enyhíti a gyomorégést?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, és állandóan ég a gyomrom. Már mindegy, hogy mit szedek rá (Rennie, Gaviscon, stb.), talán addig hat, amíg elszopogatom. Tíz perc múlva újra érzem, hogy tocsog a nyelőcsövemben a gyomorsav.

Aludni se tudok, és rendesen enni sem.

Azért kérdezem, hogy van-e olyan élelmiszer, amit ha megeszek, akkor enyhíti a gyomorégést? Eddig egyedül talán a kaukázusi kefír enyhítette a kínjaim, de nem élhetek kizárólag azon.

#gyomorégés #lúgosítást
2016. nov. 22. 21:11
1 2
 1/16 anonim válasza:

Próbáld ki a vörös áfonyát minden gyomorral kapcsolatosar jó hasmenés gyomorégés stb stb... ha nem is kapsz itt magyarországon (mert itt védett)

aszaltat biztoshogy lehet venni/rendelni nem működött persze nem mindenkinek működik ugyan az de egy próbát megérne szerintem. :)

2016. nov. 22. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:

Nekem a főtt krumpli jön be ilyenkor.

Állapotosságnál nem biztos, hogy jó lesz.

Hányadik hétben vagy?

2016. nov. 22. 21:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
en nem terhes voltam, hanem siman refluxos, nekem pl. a pattogatott kukorica is bejott. vagy egyel pl. haztartasi kekszet, az is teljesen jo. a kamillatea meg enyhiti az ego erzest (minden nelkul, tudom, eleg sz*r ize van, de mukodik)
2016. nov. 22. 21:50
 4/16 A kérdező kommentje:

25. hétben vagyok, és már most fent van a gyomrom a "nyakamban". Bele se gondolok, mi lesz később, egy gyerek nem kínzott meg így.

Haja lesz, az biztos.

2016. nov. 22. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
A Salvus vizet tudnám javasolni. Éhgyomorra és az étkezések közti időszakban egy két kortyot kell inni belőle. Nagyon jó hatással van a gyomorra.
2016. nov. 22. 22:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Háztartási keksz is jó. De hallottam már zsemlemorzsáról is.
2016. nov. 22. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a piritoskenyer magaban vajjal vagy tonhallal valt be :D
2016. nov. 23. 02:53
 8/16 nemma ***** válasza:
Mazsola, és a legtöbb aszalt gyümölcs, vagy a "hagyományos" megoldás, kenyér tonnaszámra :)
2016. nov. 23. 03:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Reggelente éhgyomorra igyál meg egy ihatóan "forró" jó meleg vízbe feloldott kiskanál szódabikarbónát.
2016. nov. 23. 08:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy szóbabikarbónát nem lehet használni terhesen, mert felborítja az anya és a baba közötti sav-bázis egyensúlyt.

Az biztos, hogy az én orvosom nem javasolja.

2016. nov. 23. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!