Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen gyenge...

Csak én vagyok ilyen gyenge vagy más is alig bírja letekerni az ásványvizek kupakját?

Figyelt kérdés
naturaqua, szentkirályi stb. átlagos erősségű nőnek tartom magam, a kezem se túl kicsi, mégis alig bírom lecsavarni a kupakjukat úgy rá van szorítva. szerintem ez nem normális, mit tehetnék? van ilyen kis gumikupak, amivel könnyebb, olyat hol lehet kapni?

2016. nov. 20. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Némelyiket én is alig tudom kicsavarni
2016. nov. 20. 23:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az a bajom,hogy vágja a kezem.Le tudom csavarni őket, de volt amivel küzdöttem már.

Általában a párom szokta kinyitni őket, de ha dolgozik, magamra vagyok utalva, nyilván egy ásványvizes flakon miatt nem rángathatom haza...:)

2016. nov. 21. 06:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha túl száraz az ember tenyere, akkor nem tud a tenyér bőre beleakaszkodni a kis recékbe. Konyharuhán kívül jó a nedves szivacstörlő és a gumikesztyű is (utóbbit nem kell felhúzni, elég csak ha a kupakot körbeveszi.
2016. nov. 21. 06:56
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Néha előfordul, hogy nem megy. Szerintem is a kupak hibája. Ilyenkor késsel körbevágom, hogy azokon a kis pontokon elváljon a karima a kupaktól.

Persze ez csak otthon kivitelezhető.

2016. nov. 21. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem inkabb az a problemam, hogy bal kezes vagyok es ugye igy total mas iranyba kell csavarnom, ha ki akarom nyitni. Valahogy igy ki kell tekerednem, es majd kitorik a csuklom. Jobb kezesbek ugye a ratekeres ugyanez a mozdulat, de olyankor eleg kisebb erot kifejteni.
2016. nov. 21. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Sem a 45 kilós feleségem, sem a 80 éves és ízületes nagyi, sem a 7 éves gyerekem nem tudja letekerni.

Én 75 kilós férfi vagyok, mindenkinek én bontogatom.

2016. nov. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!