Mi a kulombseg a buborek mentes asvanyvizek kozt?
ugy ertem....van valami szerint %-olva mint pl az alkohol?
Melyik a legjobb?
Rá vannak írva az összetevők, milyen ásványból mennyi van benne.
Amúgy nem jó állandóan 1 féle vizet, és így csak 1féle ásványi anyagból sokat inni, hanem változatosan kell.
Sőt, én személy szerint csak akkor iszom mentes vizet, ha valami baj van a csapvízzel, vagy vendéglátóhelyen.
Mert nálunk brutál kemény a víz (22nk, bükki karsztvíz) rengeteg ásványi anyag van benne, több, mint sok ásványvízben.
Ráadásul sokféle ásvány, és jó arányban.
Szóval tök fölösleges lenne palackozottat venni, mikor jobb folyik a csapból.
" Mi a kulombseg a buborek mentes asvanyvizek kozt? "
minálunk semmi,
mi egy vendéglátó helyet üzemeltetünk,és az elfogyasztott bubimentes üvegeket újra megtöltjük csapvízzel ,azt megint kivisszük a másik pógárnak 200 ft-ért,
az üveget mi "nyitjuk" ki,ő előtte, és kitöltjük nekik pohárba,
még senki nem reklamált a minőség miatt
a bubisvíz az ugyanez,csak szódával
Mint vendéglátós remélem, "kedves" második, hogy egyszer kőkeményen megb@sznak ezért titeket.
Szakma szégyenei, az ilyeneket agyon kéne verni.
Második, neked gratulálok. Mellesleg nem az volt a kérdés, hogy te hogy lopod meg az embereket, és hogy mennyire undorító lehet ez a hely.
Kérdező, mit értesz azon, hogy %-olva? Én több fajtát is próbáltam, és mindnek más íze van.
Remélem 2., hogy jól megb@sz benneteket a fogyasztóvédelem minél előbb!!!
Kérdezőnek: Összetételben van a különbség.
Nekem pl. nagyon fontos hogy mennyi a mentes víz Na tartalma.
Ezt mindig megnézem.
Most jelenleg Jana-t veszek, mert ebben van a legalacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!