Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért "vizes" a vizeszsemle?

Miért "vizes" a vizeszsemle?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
mert a tésztához vizet adnak folyékony alkotóként
2010. ápr. 28. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Adhatnak mást is? A nem vizeszsemléhez mit adnak?
2010. ápr. 28. 22:57
 3/7 anonim válasza:
600 g Finomliszt (BL55) 400 g Rétesliszt (BFF55) 2 db Friss élesztô 2 tk Só 1 tk Margarin 6 dl Víz
2010. ápr. 28. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
De a folyékony alkotó lehet más is? Pl. tej? A kiflihez mit használnak?
2010. ápr. 28. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Az alap zsemle vízzel gyúrt az alap kifli tejes kifli mert tejjel gyúrják.
2010. ápr. 28. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

vizes zsemle: BL55 liszt, víz, élesztő, só, adalékanyag


tejes kifli:BL55 liszt, víz, élesztő, só, cukor, margarin, tejpor, adalékanyag

(ez a hivatalos összetételük)

maszatka

2010. ápr. 28. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 29. 09:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!