Ez normális? Kövér lennék?
Figyelt kérdés
14 vagyok, 160 cm és 49 kg. VÉKONY a lábam, a kezem, deszka vagyok, a hasam viszont..
reggel 63 cm nap végén 70 cm!! 2 hónapja tornázok rá de hiába!!! mit tegyek? (tejérzékeny vagyok)
2016. okt. 19. 17:22
1/11 anonim válasza:
Úr Isten, 63 centi!!!!!!
Semmi baj nincs veled.
2/11 A kérdező kommentje:
reggel lapos de nap végére...blő
2016. okt. 19. 17:40
3/11 anonim válasza:
Felpuffadsz valamitől? Hogyan étkezel?
4/11 anonim válasza:
Olyan vékony vagy, hogy megnő a hasad, ha eszel, aztán megemészted, és eltűnik a has. A kiskutyám is kb. húzza maga után a hasát, miután beebédelt. Ezzel nincs semmi baj, viszont az önértékelési problémáiddal még lehet gond.
5/11 anonim válasza:
Az a 7 cm levegő lehet. Valamitől puffadsz, szerintem nem tudod megemészteni. Székleted rendben van? A hasad nem szokott fájni?
6/11 A kérdező kommentje:
Hasam nem fáj, székletem rendszeres.
sajnos nagyon kapkodva eszek, de nincs időm lassan enni
2016. okt. 19. 19:20
7/11 anonim válasza:
ott a válasz a végén. tejérzékeny vagy, tehát valószínűleg attól puffadsz fel.
8/11 A kérdező kommentje:
Már depressziós vagyok a hasam miatt!!!!
:'(
minden nap sírok!!! ma kétszer sírtam!!! A suliban befeszített hassal kell járkjak!!! undorodok magamtól! ezt ki lehet nőni? (am tényleg hasizmozok meg sportolok mindent megteszek)
2016. okt. 19. 22:46
9/11 anonim válasza:
Igen, azt lehet kinőni, hogy ezen sírj. Ugyanis étel és folyadék van benne. Az emberi test így működik, ez normális. Mindenkié.
Vagy nem eszel és nem iszol és meghalsz, 63 cm-es derékkal.
10/11 anonim válasza:
Ne igyál sénsavas üdítőket. Azoktól felpuffadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!