Milyen főzőmargarinok léteznek?
Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 03:10
1/1 anonim válasza:
főleg rákkeltőek! - mármint a margarinok -
helyette javaslom, hogy használj oliva olajat főzéshez, sütéshez kókusz vagy pálma zsírt (InterSparban beszerezhetőek)
A kókusz zsír és a pálmazsír jól bírják a hőt, nem rákkeltőek, természetes növényi alapanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!