Kik nevezik a melegszendvics sutot bermuda sutonek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 19:55
1/10 anonim válasza:
Akiktől te hallottad. Mert mi például nem hallottuk.
2/10 anonim válasza:
Én most hallom először ezt a megnevezést. Nálunk simán melegszendvics sütő.
3/10 anonim válasza:
A háromszög alakút (illetve az lesz, ha a négyzetet eltöröd) készítőt egyesek annak nevezik, a Bermuda háromszög után. Mi nem.
4/10 anonim válasza:
Én a legtöbbször Békés megyében láttam régen azt kiírva büfékben, hogy "Bermuda kapható", de ott a matutkát is lapcsánykának nevezik!
:D
5/10 anonim válasza:
Én is szoktam úgy nevezni. Büfében is láttam már így kiírva.
# 4
Hát igen a tócsninak annyi neve van, mint égen a csillag. :D
6/10 anonim válasza:
#4! "de ott a matutkát is lapcsánykának nevezik" Ez jooooo!
7/10 anonim válasza:
Én is hallottam sokaktól hogy bermuda sütő a neve.
De mi csak simán összenyomós szenyának hívjuk :D
És már mástól is hallottam ezt, szóval nem csak mi :D
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kik hívják bermuda sütőnek, de mi csukott szendvicsnek hívjuk. :) :D
9/10 anonim válasza:
Azt a melegszendvicset már akkor bermudának hívták, mikor kb. 25 éve először kapható volt.
Tehát annak bermuda a neve.
A melegszendvics az más. Az nem kockakenyérből van, és nem kettő összesütve. Egyszerűen csak egy szelet kenyér megpakolva minden jóval, és megsütve sütőben, vagy rosszabb esetben mikróban ,vagy valahol.
10/10 anonim válasza:
30 éve is bermuda szendvicsként árulták, óriási sorok álltak mindig a kis bódé előtt mozi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!