Mit tegyek melegszendvicsbe?
Sütőben én jobban szeretem :) Pl.:
- mozzarella, parmezán, olajbogyó, paradicsom, bazsalikomlevél, olívaolaj és mikor kész, frissen rukkola
- feta sajt, olajbogyó, lilahagyma, kaliforniai paprika joghurtöntet
- fokhagyma, gomba, rozmaring, gruyere sajt
- kecskesajt, füge, apróra vágott dió
- camembert vagy brie sajt, alma vagy körteszeletek, méz
én melegszendvics sütőben jobban szeretem.
vaj,sajt,csirkemell sonka a kedvencem. a tetejére meg kecsap,majonéz,mustár.
a sütőben szendvicskrémeset szoktam sütni(a tetején hagymával és sajttal). a hamburgeres melegszendvics krém a kedvencem,de házilag is jókat lehet csinálni
melegszendvics sütőben csináltam már ,hogy kenyér közé raktam roston sült csirkemellet és előre elkészített tükörtojást+sajtot.
nagyon finom volt
egyszer csináltam sütőben olyat,hogy vajas kenyérre raktam csirkemell sonkát,arra szeleteltem fel banánt,aminek a tetejére sajtot reszeltem. nagyon finom volt,ahogy az édes keveredett a sóssal.(bár a család furán nézett rám)
igazából bármit tehetsz a szendvicsekbe amik otthon vannak! zöldségek közül a salátát és az uborkát ne tedd bele sütés előtt, de paradicsomot,hagymát lehet sütni is,nem tapasztaltam kellemetlen utóízt ezeknél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!