5 napi kaja külföldön egy 16 éves lány számára kb mennyi?
Figyelt kérdés
de akár itt is
5 napi kaja mennyi lehet kb egy gimis lánynak?
én megyek 5 napra külföldre osztállyal és nem lesz kajánk hanem ott kell venni.
szerintetek hány foritn kell rá?(tudom h ott más a pénznem és majd átváltom csak forintba könnyebb szerintem választ mondani!
előre is köszönöm!
u.i: sajnálom ha hibákat írtam! csak gyorsan gépeltem,és szerintem így megesik!
2010. ápr. 20. 19:32
1/9 anonim válasza:
Hova mész?
Nem mindegy, hogy Németország vagy Albánia...
Másrészt le tudnád írni, hogy egy nap kb miket/mennyit eszel? Akkor tudunk segíteni.
2/9 anonim válasza:
talán mondd meg hova mész, mert így nehéz tervezni. a reggeli vacsorát majd szerintem elintézitek magatoknak... vagyis elmentek egy bevásárló központba, vesztek kenyeret vajat sajtot szalámit, és csináltok másnapra szendvicset. Ebédre meg eszel gyrost, hamburgert, helyi "specialitást".
3/9 anonim válasza:
Ja, és hogy étterembe akarsz-e menni, vagy végig boltban veszed a kajádat.
4/9 anonim válasza:
attól is függ hogy mennyit eszel, meg hogy ott mit akartok enni, mennyit tudsz vinni magaddal otthonról...kérdezd meg az osztályfőnököd, hogy mit javasol, mennyi pénzt vigyél, hogy mentek-e étterembe, vagy tescoban(vagy hasonlóban) esetleg kisboltban lesz-e lehetőség kaját venni, és hogy mikor. ha péksüteményt veszel, nem eszel csipszet, szóval takarékoskodsz, akkor akár napi 1500 ft-ből simán jól lehet lakni. ha csokit akarsz venni, vagy pizzát, vagy beültök valahova, akkor ez nagyon felmehet.
6/9 anonim válasza:
Mennyit eszel, te akarod csinálni, vagy étteremben akarsz enni?
7/9 anonim válasza:
Szia! 16 évesen Svájcban voltam 4 napot én össz-vissz egy kakaós csiga szerű péksütit és egy hatalmas, színes nyalókát ettem, ami azóta bejött Magyarországba is. Egyén- és országfüggő.
8/9 anonim válasza:
A lényeget lefelejtettem, 1 eurot és 1 frankot költöttem (A nyalókát Franciaországban vettem)
9/9 A kérdező kommentje:
olaszba megyünk
és folyton úton leszünk tehát szerintem reggelit és vacsit fogok tudni csinálni ebédet venni kell.
nem enni megyek tehát ilyen gyorskajákon élek majd:D
és még valami lenne.
debrecenbe hol a legolcsóbb az euró vétele?
2010. ápr. 24. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!