Az baj, ha én Pizza-függő vagyok?
Figyelt kérdés
Mi bajom lenne akkor, hogyha csak Pizzát ennék?2016. aug. 21. 16:17
4/7 anonim válasza:
évekkel ezelőtt én is rengeteget tudtam volna enni belőle, idővel változik az ízlésed, lefogadom fiatal vagy. most is megeszem hetente-kéthetente de már így nem lenne rá minden nap igényem, pár év alatt zajlott le ez
5/7 anonim válasza:
Én is csak Pizzát ennék, nem kívánom a többi ételt de meg kell erőltetni magam :D
16L
6/7 anonim válasza:
Igazából nem baj, bármi mást eszel, az sem egészséges (sajnos ma már szinte semmi sem az, mert mindenbe beletesznek egy csomó szemetet, aminek koze sincs az adott termékhez /pl. egy sonkába tejet, stb./ ) , szőval szerintem egy pizzâban még viszonylag kevés ilyen dolog van. Am. én is nagyon szeretem, de ha csak azt eszel, szerintem egy ido után megutálod!
7/7 anonim válasza:
Az nem baj, hiszen mindegyiken más a feltét, így változatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!