Melyik étkezési sorrend lenne nekem a megfelelőbb?
21 éves férfi vagyok.
Irodában dolgozok mint kisegítő.
Tehát a lényeg hogy eddig 7órától 13óráig voltam beosztva.
És így alakultak az étkezéseim:
-reggeli 9óra(reggeli szünetben)
-ebéd 13:30 (mikor hazaértem)
-uzsonna általában kétszer ettem (egy kis gyümölcsöt pl alma és egy kis szelet csokoládét) (tehát mondjuk ez 16óra körül volt)
-vacsora 18:30 körül
Ehhez már nagyon hozzászoktam, viszont most másik műszakban kell dolgoznom. :(
Így 13:00 - 19:00ig dolgozom.
És azon gondolkozom hogy melyik lenne a legideálisabb étkezési sorrend.
1. verzió
8:00 reggeli
12:00 ebéd
munkahelyen csoki,gyümölcs
19:30 vacsora
2.verzió
12:00 ebéd
munkahelyen vegyek burekot-mini pizzát-vagy egy kis pitét
3.verzió
12:00 csoki,gyümölcs munka előtt
15:00 munkán veszek burekot-mini pizzát-vagy egy kis pitét
Tehát a 3 verzióban az ebédemet enném vacsorára.
Nem én fűzök hanem a lakótársam.
Azért tettem fel a kérdést mert fontos hogy azért formában legyek, és ne terheljem meg a hasam.
Ahogy neked jólesik. Ezt nem lehet kitalálni, inkább csak kitapasztalni. Saját magam táplálkozását régóta tanulmányozom s én sem tudom minden egyes dologról, hogy hogyan reagálnék rá.
S már a 1,5 órás ebéd-előrehozást is extrém rossz néven venném... Az időpontok megváltoznak nálad, ez nem mindenkinek sima ügy.
Szerintem az első, annyi változtatással, hogy a délutáni gyümölcs mellé ne csokit, hanem valamilyen olajos magot egyél.
Ha próba után túl korainak találod az ebédet, akkor a harmadik. Roppant bőséges reggelivel, és a déli gyümölcs mellé szintén magot egyél csoki helyett.
Én nem tudok össze vissza enni.
Csak akkor jó a közérzetem és az emésztésem ha rendszeresen ugyanabban az időpontban eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!