Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan tortát csinált...

Hol lehet olyan tortát csináltatni nyíregyháza környékén hogy a tetejére teszik a fényképet?

Figyelt kérdés
A páromnak szuletesnapjara szeretnek ilyet csinaltatni olyanra gondoltam h egy kozos kepunket a torta tetejere rakatom marcipanbol csinaljak talan. Nyiregyhazan lakom es itt lehet e valahol.?

2016. aug. 10. 01:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Bmelyik cukrászdában
2016. aug. 10. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:

ezt már a legtöbb cukrászdában csinálják. a legegyszerűbb ha ott megkérdezed.

a kép az ehető ostyalapból van és ehető festékből csinálják. ezt teszik rá akár marcipnra,fondantra vagy csak a krémre

2016. aug. 10. 10:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Es kb mennyibe kerul?
2016. aug. 10. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
ez rengeteg mindentől függ. mekkora a torta,milyen krémmel,milyen bevonással és hol készül.mekkora képet rakatsz rá.
2016. aug. 10. 13:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Sima tortara gondoltam egy emeletes kb 30 max 40 centis es csak olyan krembol disz a kep szelen. Meg ra a gyertya
2016. aug. 10. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:

na jó de milyen krémből.? csoki? puncs? vagy tejszines?

a fényképet is csinálhatják akkorára amekkora a torta vagy csak rendes kép méretűt akarsz..amekkora a valós mérete

2016. aug. 10. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

amúgy én az ilyen képes tortákat minimum 4 ezerért csinálok. (ha csak simán a krémre rakom) de pl ha valaki epreset kér-akkor az megint dob az áron egy kicsit. ha meg marcipánnal be is vonom akkor az még drágább.

de nem vagyok képbe hogy cukrászüzembe mennyiért csinálják neked

2016. aug. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!