Hol lehet olyan tortát csináltatni nyíregyháza környékén hogy a tetejére teszik a fényképet?
Figyelt kérdés
A páromnak szuletesnapjara szeretnek ilyet csinaltatni olyanra gondoltam h egy kozos kepunket a torta tetejere rakatom marcipanbol csinaljak talan. Nyiregyhazan lakom es itt lehet e valahol.?2016. aug. 10. 01:29
2/7 anonim válasza:
ezt már a legtöbb cukrászdában csinálják. a legegyszerűbb ha ott megkérdezed.
a kép az ehető ostyalapból van és ehető festékből csinálják. ezt teszik rá akár marcipnra,fondantra vagy csak a krémre
3/7 A kérdező kommentje:
Es kb mennyibe kerul?
2016. aug. 10. 12:57
4/7 anonim válasza:
ez rengeteg mindentől függ. mekkora a torta,milyen krémmel,milyen bevonással és hol készül.mekkora képet rakatsz rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Sima tortara gondoltam egy emeletes kb 30 max 40 centis es csak olyan krembol disz a kep szelen. Meg ra a gyertya
2016. aug. 10. 13:09
6/7 anonim válasza:
na jó de milyen krémből.? csoki? puncs? vagy tejszines?
a fényképet is csinálhatják akkorára amekkora a torta vagy csak rendes kép méretűt akarsz..amekkora a valós mérete
7/7 anonim válasza:
amúgy én az ilyen képes tortákat minimum 4 ezerért csinálok. (ha csak simán a krémre rakom) de pl ha valaki epreset kér-akkor az megint dob az áron egy kicsit. ha meg marcipánnal be is vonom akkor az még drágább.
de nem vagyok képbe hogy cukrászüzembe mennyiért csinálják neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!