Nyíregyházán vagy Debrecenben hol lehet IQ mérést csináltatni?
Nem kell ezért sehova utaznod, próbáld meg:
Majd ha úgy látod, hogy van keresnivalód akkor lehet erősíteni...
Attól függ milyen Iq mérést akarsz csináltatni. A mensás kifejezetten 1 feladat típust alkalmaz csak és elvileg azt méri, hogy ha egy új, számodra ismeretlen problémával szembesülsz, akkor milyen eredménnyel oldod azt meg. Gyakorlatilag a feladat típus az olyan, hogy csak meg kell tudnod látni a szabályosságokat és azt alkalmaznod kell.
A másik fajta IQ teszt, amiben pl alapvető lexikális kérdések is előfordulnak, a legtöbb pszichológusnál elvégezhető. Legalábbis én így tudom. Szóval ha keresel egyet és megkéred, hogy töltsetek ki egy tesztet, akkor szerintem a legtöbb belemegy ebbe. Persze így is pénzt kell ölnöd a dologba.
A hivatalos mensa teszt amit Bp-n tölthetsz ki, inkább csak a magasabb IQ tartományokat nézi (de 135fölötti tartomány a legmagasabb eredmény amit kimutat). Az online tesztjük meg kicsit alacsonyabbat (az nem mér 125 fölött)
#8-as: 7-es vagyok.
A kérdező nem írta, hogy neki írásbeli dokumentációra van szüksége. Ő csak a teszt kitöltésének a helyszíne iránt érdeklődött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!