Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A dinnye hízlal?

Döme06 kérdése:

A dinnye hízlal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogyózok 3 napja, csak natúr joghurtokon,pár gyümölcsön ès reggel kiflin élek. Mindennap 3/4 óra futás +itthoni hasra edzèst csinálok szintén 3/4 órát. Szerintem eredményes lesz a megküzdèsem. Ebben az esetben csak arra lennèk kiváncsi hogy a dinnye hízlal-e, vagy sem? Valamint szüksègem lenne még edzèsi módszerekre is. Köszönöm

2016. aug. 5. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mièrt èhezel? Rendes étrendet olyan nehèz lett volna összeállìtani?
2016. aug. 5. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez koplalás. Szinte semmit nem eszel.

Meg fogja bosszulni magát, ez az út a jojó effektushoz.

2016. aug. 5. 16:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Minimum 5 kg-t leakarok adni sulikezdésig. 15 éves vagyok, 168cm és 68kg. Nem érzem így jól magam, persze sokan mondják hogy nem vagyok kövér. De ezt én is látom, hogy az vagyok. Leginkább combra hízok és fenékre, nem pedig hasra. Engem aggaszt hogy ennyi a testsúlyom. Szeretnék fogyni, mindenáron leadni azt az 5 kg-t kevesebb mint 1 hónap alatt!
2016. aug. 5. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

a görög nem hizlal, a sárga igen

mellesleg ha koplalással akarsz fogyni, akkor a dupláját fogod visszahízni annak, amit leadtál..szóval szerintem állíts össze egy normális étrendet, napjában többször egyél, kevesebbet, és változatosabban..

1 hét alatt 1 kg-t egészséges lefogyni, sulikezdésig még pont meg tudod valósítani akkor az elképzelésedet :) sok sikert kívánok :)

2016. aug. 5. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblet hizlal, nem az ételek. Én nem tudok fogyni dinnyével, rengeteg cukrot viszek be vele a normál ételeimen túl. Már a göröggel, a sárga OK. Azt nem 3 kilójával eszem.

De pl. a banán bármikor mehet, mert abból még kevesebb elég (bár ez helyzetfüggő is)... Szóval a mennyiség igencsak számít, ahogy a többi ételnél is. Nem a 100 grammban levő ez-az, ami meghatározza, hogy kerüljük-e...

Viszont kérdező, mozgás, koplalás és a fehérje nagy ívben mellőzése igen jó kombó, ha izomvesztés a cél... Talán ne az egyetlen nem esszenciális makrotápanyagra alapozz.

2016. aug. 6. 00:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem hizlal dinye ,viszont jó uton vagy az éhezés felé,én nem éheznék inkább kevesebbet,egyél minthogy semmit.mert most jóformán semmit nem eszel kifli,joghurt,gyümölcs.
2016. aug. 6. 05:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Átváltottam az étrendem. Délig azt eszek, amit szeretnék persze nem tele cukros és hízlaló ételeket. Délután joghurt, banán amikor éhes vagyok. Este 5 körül főtt tojás, utána semmi. Ja és üdìtő abszolút nem, amit azért el kell hogy áruljak, hogy nagy üdìtős voltam, ezt úgy kell elképzelni hogy semmi mást nem ittam meg az energiaitalon és az üdìtőn kívül. Vízet abszolút nem szerettem. De most csak vagy ásványvizet iszok, vagy sima vizet, amibe citromlevet teszek. Ma mértem magam, 67kg. 1 kg-t sikeresen leadtam, és ha így folytatom akkor jobb is lehet.
2016. aug. 6. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Na látod ,lehet észerüen is Csinálni.
2016. aug. 6. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:

10 dkg. görögdinnye = 29 kcal

Amúgy kaloriabazis.hu itt tudod számolni a kalóriákat, célt kitűzni. Segít, hogy ne lépd túl a napi kalóriabevitelt!

2016. aug. 9. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!