Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A dinnyétől mehet a hasunk?

A dinnyétől mehet a hasunk?

Figyelt kérdés

2014. júl. 13. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Az enyém nem, én nem ettem, de ha te ettél, és sokat, akkor igen.
2014. júl. 13. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha vizet iszol közvetlenül dinnyeevés után, attól is mehet.
2014. júl. 13. 19:10
 3/10 tibz válasza:
Ha a görögdinnyére gondolsz -ugyanez van velem is. sőt még a torkom is kapar órákig; nem beszélve a Wc-n töltött percekről :)
2014. júl. 13. 19:38
 4/10 anonim válasza:
Tejet ittál előtte?
2014. júl. 13. 20:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Még előtte krumplipürét ettem (az is lehet, hogy ettől megy), amibe ugye kell tej.
2014. júl. 13. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Még soha nem tapasztaltam hasmenést, de a görögdinnyétől rengeteget járok pisilni. Persze gondolom, ezzel mások is így vannak.

Lehet, hogy érzékeny a gyomrod, és a dinnye magas víztartalma nálad hasmenésként is jelentkezik.

2014. júl. 14. 10:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk már azelőtt is sok dinnyét ettem és sokat kellett pisilnem, de hasmenés nem volt soha tőle, csak tegnap, de az is lehet, hogy nem attól volt.

Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 14. 16:59
 8/10 seepheerd válasza:
Ha arab országokban jársz, érdemes odafigyelni a dinnyére... Ugyanis az felszívja az öntözéséhez használt vizet egyrészt, másrészt pedig ami ott, abba beleoldódik, azt is. És mint tudjuk vannak olyan helyek ahol emberi ürülékkel (is) trágyáznak, szóval...
2014. júl. 15. 09:15
 9/10 anonim válasza:
Hova?
2014. júl. 15. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem minden arab országban. Pl. Egyiptomban igen. Ami hasmenést okozhat, az a vegyszer.
2014. júl. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!