1/10 anonim válasza:
Az enyém nem, én nem ettem, de ha te ettél, és sokat, akkor igen.
2/10 anonim válasza:
Ha vizet iszol közvetlenül dinnyeevés után, attól is mehet.
3/10 tibz válasza:
Ha a görögdinnyére gondolsz -ugyanez van velem is. sőt még a torkom is kapar órákig; nem beszélve a Wc-n töltött percekről :)
5/10 A kérdező kommentje:
Még előtte krumplipürét ettem (az is lehet, hogy ettől megy), amibe ugye kell tej.
2014. júl. 13. 22:36
6/10 anonim válasza:
Még soha nem tapasztaltam hasmenést, de a görögdinnyétől rengeteget járok pisilni. Persze gondolom, ezzel mások is így vannak.
Lehet, hogy érzékeny a gyomrod, és a dinnye magas víztartalma nálad hasmenésként is jelentkezik.
7/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk már azelőtt is sok dinnyét ettem és sokat kellett pisilnem, de hasmenés nem volt soha tőle, csak tegnap, de az is lehet, hogy nem attól volt.
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 14. 16:59
8/10 seepheerd válasza:
Ha arab országokban jársz, érdemes odafigyelni a dinnyére... Ugyanis az felszívja az öntözéséhez használt vizet egyrészt, másrészt pedig ami ott, abba beleoldódik, azt is. És mint tudjuk vannak olyan helyek ahol emberi ürülékkel (is) trágyáznak, szóval...
10/10 anonim válasza:
Nem minden arab országban. Pl. Egyiptomban igen. Ami hasmenést okozhat, az a vegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!