Irodai dolgozók! Ti is minden nap rendelitek az ételt?
5 évig egy gyárban dolgoztam oktatósként, igazából ott nem volt szokás rendelni az ételt, mivel a gyár a határ közepén volt, nem is lett volna honnan rendelni. Mindenki hozta az ételt, ki mit akart. Valaki főtt ételt otthonról, van aki szendvicset, konzervet, Fornettit stb...
Most munkát váltottam, fél éve egy irodaházban dolgozok ügyintézőként, és itt kb mindenki rendeli a kaját minden nap, kb napi 1500-2000 ft-ért. Azért ez havi 22 munkanapra számolva 40 ezer ft...És akkor még a hűtőbe nem vett semmit, reggeli, vacsi stb semmi. Én ezt nagyon feleslegesnek érzem. Én kb havi 5-10 ezerből viszek ételt munkába.
De kicsit zavaró, hogy csak én vagyok ilyen, aki nem rendelget? Nekem is kitellne, de feleslegesnek érzem. Csak néha kínos, hogy mindenki kérdezi, hogy rendelnek épp, én nem kérek e valamit, és mindig mondom hogy nem köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!