Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Irodai dolgozók! Ti is minden...

Irodai dolgozók! Ti is minden nap rendelitek az ételt?

Figyelt kérdés

5 évig egy gyárban dolgoztam oktatósként, igazából ott nem volt szokás rendelni az ételt, mivel a gyár a határ közepén volt, nem is lett volna honnan rendelni. Mindenki hozta az ételt, ki mit akart. Valaki főtt ételt otthonról, van aki szendvicset, konzervet, Fornettit stb...

Most munkát váltottam, fél éve egy irodaházban dolgozok ügyintézőként, és itt kb mindenki rendeli a kaját minden nap, kb napi 1500-2000 ft-ért. Azért ez havi 22 munkanapra számolva 40 ezer ft...És akkor még a hűtőbe nem vett semmit, reggeli, vacsi stb semmi. Én ezt nagyon feleslegesnek érzem. Én kb havi 5-10 ezerből viszek ételt munkába.

De kicsit zavaró, hogy csak én vagyok ilyen, aki nem rendelget? Nekem is kitellne, de feleslegesnek érzem. Csak néha kínos, hogy mindenki kérdezi, hogy rendelnek épp, én nem kérek e valamit, és mindig mondom hogy nem köszi.

2016. júl. 28. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
*NEKIK így jó, nekem úgy.
2016. júl. 28. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
most gyesen vagyok, de zömében vittem otthonról ennivalót, akkor is két napra főztem, nagyon ritkán volt olyan , hogy kimentem és vettem készéltelt.
2016. júl. 29. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki otthonról hozza a kaját. Nagyon ritka, hogy valaki rendel. Nincs akkora a fizetésünk, hogy ezt naponta meg tudnánk oldani.
2016. júl. 30. 14:43
 14/14 anonim válasza:
az igen. mindennap? mennyit kerestek ti hogy erre telik? am meg penzkidobas sokkal egyszerubb ha otthonrol viszek valamit mint minden egyes nap ilyen hulye rendelgetesekel bajlodni. en belefaradnek egy ido utan
2016. szept. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!