Mi a véleményetek a Twix csokiról?
Van ez a reklám hogy Jobb Twix és Bal Twix, ami ugyan azt csinálják, aminek a két csokinak ugyanolyan az íze. Én kipróbáltam, és ugyanolyan az íze, van Twix jégkrém is, ami a Burger Kingben lehet kapni, van Oreo jégkrém is és van Kit Kat jégkrém is a Burger Kingben, és erre nem lehet semmit mondani. Szóval a Jobb Twix és a Bal Twixnek ugyanolyan íze van és a reklám egy nagy hülyeség, mivel ugyanúgy csinálják a csokit és a kekszet, csak a reklám máshogy mondja, de én nem hiszek ebben, és a barátaim sem hisznek ebben! Akik tudják hogy a Jobb és a Bal Twixnek ugyanolyan az íze, akkor az nagyon jó hír, mert a reklám hazudik és van olyan naiv ember aki elhiszi a hülyeséget!
Szóval mi a véleményetek a Twix csokiról ?
Most ez komoly?
Azt a reklámot viccnek szánták.
Téged még nagyon át fognak verni az életben, ha ilyen naív vagy, hogy egy gyenge viccnek bedőlsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!