Mi a véleményetek a ritter sport csokiról?
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 19:08
1/8 anonim válasza:
A Ritter Sport kb. 40 kulonbozo izben kaphato, melyikre gondolsz pontosan?
5/8 anonim válasza:
Nagyon finomak :) Bár hogy mitől sport azt nem értettem soha.
6/8 anonim válasza:
Elmegy. Sosem szerettem a nagy, vastag darabos csokit, inkább a kis vékonyakat, mint pl. a Lindt, Heilemann.
Valaki kérdezte, miért Sport: onnét jön, hogy a csoki feltalálójának/készítőjének a felesége azzal az ötlettel állt elő, hogy legyen "sportos" a csoki azáltal, hogy minden sportdzsekibe belefér. Ez a 70-es években volt.
A német wikipédián részletesen is elolvashatod a történetét, ill. hogyan alakult ki végül ez a név.
7/8 anonim válasza:
Elnézést, sportdzseki-zsebbe! Tehát kicsi, praktikus, "sportos" kiszerelésű csokit akart ezáltal.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az egyik legfinomabb, legminőségibb csoki, bármilyen ízről is van szó. Legalább 5-6 félét próbáltam, nagyon drága, most már 600 Ft felett van, de rosszat még nem ettem. A Lindt már nem a régi szerintem, főleg a táblásak, nagyon leromlott a minősége, a Ritter Sport köröket ver rá. A Milka még ami ennyire népszerű és ennyiféle ízben van, az is német, azt gondolnám, egy kategória, de nagyon nem. A Ritter Sport-hoz képest a Milka nagyon alsó kategória pedig az sem kifejezetten rossz csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!