A nem hűtőben tárolt lekvár, ketchup, pirosarany stb megromlik?
Figyelt kérdés
mi ezeket itthon mindig hűtőben tároljuk. ismerősömék nyaralójában ezek a polcon állnak télen/nyáron évek óta, mert nem vesznek mindig újat, csak ha elfogy. nekem nem volt gusztusom enni ezekből. jól tettem vagy csak túl finnyás vagyok?2016. júl. 14. 12:22
11/13 anonim válasza:
Bontottam hűtőben tartom, egyébként a jó házi lekvár egy atomkatasztrófát is kibír, max elkezd zölden világítani.
12/13 anonim válasza:
Ahogy a legtöbbek, bontva hűtőben, bontatlanul polcon tartom ezeket.
A bontott lekvár megromlik a hűtőben is, csak lassabban (kivéve az igazi, jó szilvalekvárt, ami soha, sehol és sehogyan nem romlik meg :)). De saját lekvárt most készítek először, így azzal még nincs tapasztalatom. De a rokontól kapott s vett házi is hamarabb fogy el, mint megromoljon, extra eseteket kivéve.
13/13 anonim válasza:
Lekvárt felbontás után a hűtőben tároljuk, ketchup, mustár kamrapolc, és semmi baja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!