Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A nem hűtőben tárolt lekvár,...

A nem hűtőben tárolt lekvár, ketchup, pirosarany stb megromlik?

Figyelt kérdés
mi ezeket itthon mindig hűtőben tároljuk. ismerősömék nyaralójában ezek a polcon állnak télen/nyáron évek óta, mert nem vesznek mindig újat, csak ha elfogy. nekem nem volt gusztusom enni ezekből. jól tettem vagy csak túl finnyás vagyok?
2016. júl. 14. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bontottam hűtőben tartom, egyébként a jó házi lekvár egy atomkatasztrófát is kibír, max elkezd zölden világítani.
2016. júl. 14. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy a legtöbbek, bontva hűtőben, bontatlanul polcon tartom ezeket.

A bontott lekvár megromlik a hűtőben is, csak lassabban (kivéve az igazi, jó szilvalekvárt, ami soha, sehol és sehogyan nem romlik meg :)). De saját lekvárt most készítek először, így azzal még nincs tapasztalatom. De a rokontól kapott s vett házi is hamarabb fogy el, mint megromoljon, extra eseteket kivéve.

2016. júl. 14. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim válasza:
51%
Lekvárt felbontás után a hűtőben tároljuk, ketchup, mustár kamrapolc, és semmi baja. :D
2016. aug. 2. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!