Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A férj egészsége a feleség...

A férj egészsége a feleség kezében van?

Figyelt kérdés
A helyes étkezésre gondolva, mi a véleményetek erről?

2016. júl. 4. 21:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam:)
2016. júl. 5. 09:19
 12/14 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló szerintem nincs köze ehhez. Csak ismét itt járt a lepontozó bajnok, aki mostanában erre izgul:- D
2016. júl. 5. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

A férj egészsége általában a felesége kezében van, és nemcsak az étkezést tekintve.

Egyáltalán, milyen család az, ahol külön főznek, külön számlán vannak, külön van néhány dolgon kívül minden?

Nem is beszélve arról, hogy mekkora energiapocsékolás -emberi is, elektromos vagy gáz is- a külön vásárlás, főzés. És azért normális esetben gyerekek is vannak, nem csak ketten. Akkor kivel tartanak a gyerekek?

A férfiak meg mindent megtesznek, hogy megfeleljenek a feleségük elvárásainak. Akár mondja a feleség, akár nem, megpróbálja kitalálni, és úgy viselkedik. Sok nő konyhájában más nem nyúlhat semmihez, csak ő maga.

A feleség készteti a férjet a gürizésre is, hogy meglegyen ez vagy az. Ha nem is mondja, de úgy örül, ha meglesz, hogy a férj persze, hogy mindent megtesz.

Addig, amíg az a nő kell neki. De amikor már más nő kell neki, annak is ugyanúgy a kedvét keresi.

Melyik férfi akar térden állva feleségül kérni valakit, akivel már gyerekei is vannak? De nem baj, ha az kell az asszonynak, meglesz az is.

2016. júl. 20. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor a feleségek valamit nagyon rosszul csinálnak..
2016. júl. 21. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!