A fagyis palacsintának ugyanaz a tésztája, mint a sima palacsintának?
Figyelt kérdés
Sütöttem palacsintát,mivel mandulaműtétem volt,ezért jól esik a fagyi.Ha a palacsintát megtöltöm fagyival az úgy jó?2016. jún. 23. 11:41
2/4 anonim válasza:
Persze, csak teljesen hűljön ki, másképp a könyöködön fog folyni.
Jobbulást :)
A fagyi orvos által engedélyezett mandulaműtét után. Nekem is ez volt az egyetlen örömöm benne, mert nagyon durva műtét, pedig sokan elbagatellizálják.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Elég durva ,igen.10 napja volt,de még mindig fáj,pedig magas a fajdalomküszöbőm.Volt olyan éjszaka,hogy szószerint egy percet sem aludtam.
2016. jún. 23. 19:08
4/4 anonim válasza:
Elhiszem, én nagyon együtt érzek veled, mert tudom milyen érzés.
Vigasztald magad még egy kis finom kedvenc fagyival, és gyógyulj meg mielőbb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!