Hogyan kell/lehet meghámozni a gránátalmát?
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 13:05
1/8 anonim válasza:
Nem kell meghámozni és nem is tudod. Felvágod félbe, negyedelve, vagy ahogy tetszik és úgy rágod ki a magokat. Mert ami érték benne, azok a vörös magocskák, az összes többi része keserű.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :-)
2016. jún. 18. 13:30
4/8 anonim válasza:
Mindegyik nagy hülyeség!!!!! Vágd félbe a szárra merölegesen és a kés nyelével vagy bottal ütögesd a héját, A magok szépen kipotyognak.
5/8 anonim válasza:
Szia! Ne vágd félbe, mert akkor elhasítod a magokat is, és mindent el fog önteni a gránátalmalé! (Ami ugye nagy kár lenne..) Én úgy szoktam hogy csak a héját metszem be óvatosan körbe 2szer úgy hogy 4 cikkelyt kapjak (mint amikor az almát negyedeled csak most nem vágod keresztbe), és kézzel nyitom ki finoman. Így a magok egyben maradnak, és könnyedén ki tudod őket pergetni a héjból. A fehér hártya, amit a gyümölcs belsejében találsz a nem ehető.
Remélem tudtam segíteni, szép napot!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. jún. 25. 07:24
7/8 anonim válasza:
Inkább hívj tűzszerészt mert nem értesz hozzá.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát jó.
2016. jún. 26. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!