Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mivel eszitek a gránátalmát?...

Mivel eszitek a gránátalmát? Nem arra gondolok, hogy kézzel- e vagy evőeszközzel.

Figyelt kérdés
Magában eszem, de kíváncsi vagyok, keveritek-e valamihez pl.
2014. okt. 16. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Magában, de nagyon ritkán fordul elő, olyan szörnyen magos és ribizli íze van. Akkor inkább már eszem ribizlit, mert azzal nem kell úgy megküzdeni :D Az legalább a kertünkben is terem, csak úgy, magától.
2014. okt. 16. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Én magában.

De lehet joghurtba, túróba, salátákba, sült húsokhoz is tenni.

2014. okt. 16. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Magában élvezem ki az ízét és állagát, plusz gyönyörű gyümölcs is. Sose értettem, miért tartják nehezen kezelhetőnek, felvágom, kieszem.

Viszont el tudom képzelni kókuszkrémben (ami szinte csak kókuszreszelék, vízzel, citrommal, vaníliával. na ebbe remek pl. a dió, mazsola, de friss gyümölcsök is) vagy valami túrótortaszerűségen...

2014. okt. 16. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Én magában eszem általában, de volt már olyan, hogy köretként bulgurt csináltam és abba is kevertem belőle, rosera sült kacsamellnek volt a körete
2014. okt. 17. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
zabkásába szoktam tenni vagy valamilyen turmixba, pl banán.
2014. okt. 18. 00:16
 6/6 anonim válasza:
Simán
2015. márc. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!