Nincs mit enni se pénz se semmi, mit csináljak?
16/l
Nagyon éhes vagyok nincs itthon semmi kaja és még pénz sincs.... gyakran szokott így lenni de sajnos a szuleim nem tanulnak belőle és mikor mondjuk hogy ehesek vagyunk még nekik ál feljebb
LOL:
Évekkel ezelőtt megjelent itt egy élénk képzelő-erővel bíró kis srác, érdekes módon leginkább iskolai szünetben!
Hasonló történeteket vésett fel, de voltak u.n. krimi-szerű, horrorba illő történetei is. :))
Leginkább az tetszett, amikor egy hétvégén este előadta, hogy egyedül van otthon, és egy betörő piszkálja a lakás ajtaját, most mit tegyen... eléggé kezdő lehetett a betörő, mert közel 2 óra múlva "már be is jött a lakásba, jajj hova bújjak???" és hasonló szöveg...
Szerintem most is te vagy az, csak azóta eltelt pár év, és kis srácból átmentél csajba!
De ez az éhezek, mit tegyek??? kérdés már lejárt lemez!
Ez a tegnap esti kommented arra volt válasz, hogy megcáfoltam a napi 15 perces net-keret lehetőség valódiságát!
"A kérdező kommentje:
jolvan ne idegeskedj :) nem magyarázkodok mert nem érdekelsz"
Szóval helló öcsi! Újabb történetet találj ki, ez már elcsépelt, hogy nincs itthon semmi, mert... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!