Nincs mit enni se pénz se semmi, mit csináljak?
16/l
Nagyon éhes vagyok nincs itthon semmi kaja és még pénz sincs.... gyakran szokott így lenni de sajnos a szuleim nem tanulnak belőle és mikor mondjuk hogy ehesek vagyunk még nekik ál feljebb
Mindenképpen külső segítséget kell kérnet. Ez valósággal ifjúság elleni bűntett, hogy ők bagóznak, a gyerekeik meg szó szerint éheznek. Minimum kettőjüknek 2000 ft a cigi, ebből vehetnének a gyerekeknek ennivalót.
Olyan ideges lettem, hogy a még a gyomrom is összeugrott, ahogy olvastam.
Keress valakit, esetleg a volt osztályfőnöködet, hogy, mint kísérő felnőtt segítsen intézni a dolgaidat a hivatalokban.
Gyorssegély is létezik, de nem adnám a szüleid kezébe.
Ennivaló ügyben tényleg a krízisközpont, ahol azonnal tudnak segíteni, sőt tudnak adni tartós élelmiszert is.
Ez utóbbit a Vöröskereszttől, vagy más karitatív szervezetektől is kaphatsz, ha van a környezetedben.
Nagyon sajnállak, és szorítok, hogy valami megoldás szülessen mielőbb, és hosszú távra.
Szívesen jóllakatnálak benneteket.
Fő kérdés nálatok az hogy nincs pénz ételt venni vagy valamien indok miatt nem adnak a szüleid esetleg amit ételre kellene adniuk azt elcigizik/iszák/italozzák.
A szüleid hol esznek?
Én adnék 3-4000 forintot de evvel még nem oldodik meg a problémád csak ma - holnap fogsz tudni enni.
Sajnos, ha kikövetel magának némi "zsebpénzt ", úgy is elveszik tőle később.
A kérdésből úgy jön le nekem, hogy testvére is a van szegény ifjú kérdezőnek. Így még bonyolultabb a helyzet, és csak külső segítséggel oldható meg.
Még szerencse, hogy a három nap alatt, amíg tart a fizuból, legalább a netet befizetik...mert otthonról ír a kérdező, látszik a kérdés megfogalmazásából.
Másik szerencse, hogy kamu a kérdés...találkoztam már néhány hasonlóval, ahol nem volt mit ennie a kérdezőnek, de ami valós, ott a kérdező nem csak a sajnálatra méltó infokat csepegteti, hanem úgymond együtt működik a válaszolókkal, segít nekik, hogy tudjanak neki segíteni.
Egy fonnyadó zöldség, olaj, zsír, néhány féle fűszer...valami van egy konyhában mindig. Olyan nincs, hogy semmi.
Ez sem igazán stimmel:
a kérdést 9.-én 14,15-kor írtad ki, majd az első hozzá-szólásod még ezen a napon, 14,37-kor, később még 17,01-kor, és még 22,52-kor. Ahhoz, hogy ezeket a hozzászólásokat, közbenső közléseket meg tudd írni, még olvasnod is kellett, hogy mi miket írkálunk neked, szóval ez már jóval több, mint 15 perc egy ugyanazon napon!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!