Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nincs mit enni se pénz se...

Nincs mit enni se pénz se semmi, mit csináljak?

Figyelt kérdés

16/l

Nagyon éhes vagyok nincs itthon semmi kaja és még pénz sincs.... gyakran szokott így lenni de sajnos a szuleim nem tanulnak belőle és mikor mondjuk hogy ehesek vagyunk még nekik ál feljebb

2016. jún. 9. 14:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Mindenképpen külső segítséget kell kérnet. Ez valósággal ifjúság elleni bűntett, hogy ők bagóznak, a gyerekeik meg szó szerint éheznek. Minimum kettőjüknek 2000 ft a cigi, ebből vehetnének a gyerekeknek ennivalót.

Olyan ideges lettem, hogy a még a gyomrom is összeugrott, ahogy olvastam.

Keress valakit, esetleg a volt osztályfőnöködet, hogy, mint kísérő felnőtt segítsen intézni a dolgaidat a hivatalokban.

Gyorssegély is létezik, de nem adnám a szüleid kezébe.

Ennivaló ügyben tényleg a krízisközpont, ahol azonnal tudnak segíteni, sőt tudnak adni tartós élelmiszert is.

Ez utóbbit a Vöröskereszttől, vagy más karitatív szervezetektől is kaphatsz, ha van a környezetedben.

Nagyon sajnállak, és szorítok, hogy valami megoldás szülessen mielőbb, és hosszú távra.

Szívesen jóllakatnálak benneteket.

2016. jún. 9. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Fő kérdés nálatok az hogy nincs pénz ételt venni vagy valamien indok miatt nem adnak a szüleid esetleg amit ételre kellene adniuk azt elcigizik/iszák/italozzák.

A szüleid hol esznek?

Én adnék 3-4000 forintot de evvel még nem oldodik meg a problémád csak ma - holnap fogsz tudni enni.

2016. jún. 9. 16:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Ha nincs cigijük olyanok mint a vadállatok. Cigit azt tudnak kérni se etelt az persze nem... anya vett zsemlét vaj volt itthon es azt ettünk meg persze vett cigit ... már elfogyott a zsemle. Amugy elvileg holnap anyanak fizu , apának is de ő mint mindig most is elissza. Ez van.
2016. jún. 9. 17:01
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
állj a sarkadra, és amikor van nekik fizu után pénzük, kérj tőlük valamennyit kajára, mondjuk ötezret és vásárolj be magad, vedd meg egyszerre a tartós kajákat, lisztet, cukrot, ne egy csomaggal, hanem többel, menj ki a piacra, ahol sokkal olcsóbb minden, a nyáron lesz rá időd, vegyél pár kiló elállós almát, kenyérrel az is nagyon jó éhség ellen, sőt magában is. Vegyél tojást és gyúrj száraztésztát magatoknak, pár kiló lisztből nagyon sok időre elég ám, nem nagy tudomány pl. csipetkét gyártani. Vegyél nagy zsák krumplit, hagymát, a húsféléket felejtsétek el, esetleg az olcsóbb párizsiból vagy virsliből vehetsz egy-két kilót, ha van fagyasztótok, akkor fagyaszd le egyből, és mindig annyit vegyetek elő, amennyit meg akartok enni. Ja és mondjuk én a helyedben dugnék el a szobámban a lisztből, hogy ne egyék fel, legvégső esetben mi mindig sós nokedlit ettünk.
2016. jún. 10. 14:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ma volt fizu anyának 140 et kapott de fogadni mernék hogy 3 nap múlva meghalunk ehen
2016. jún. 10. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Most kérj tőle annyit, hogy kb. egy hónapra, ha szűkösen is, de legalább magadnak tudjál kaját venni a későbbi napokban, hetekben!
2016. jún. 11. 07:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, ha kikövetel magának némi "zsebpénzt ", úgy is elveszik tőle később.

A kérdésből úgy jön le nekem, hogy testvére is a van szegény ifjú kérdezőnek. Így még bonyolultabb a helyzet, és csak külső segítséggel oldható meg.

2016. jún. 11. 19:00
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Még szerencse, hogy a három nap alatt, amíg tart a fizuból, legalább a netet befizetik...mert otthonról ír a kérdező, látszik a kérdés megfogalmazásából.

Másik szerencse, hogy kamu a kérdés...találkoztam már néhány hasonlóval, ahol nem volt mit ennie a kérdezőnek, de ami valós, ott a kérdező nem csak a sajnálatra méltó infokat csepegteti, hanem úgymond együtt működik a válaszolókkal, segít nekik, hogy tudjanak neki segíteni.

Egy fonnyadó zöldség, olaj, zsír, néhány féle fűszer...valami van egy konyhában mindig. Olyan nincs, hogy semmi.

2016. jún. 12. 00:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Képzeld el nincs net csak van mindennap 15 perc netem nem tudom hphy nem ertek hozzá. Nem kamu. Es kepzeld semmi sem volt itthon
2016. jún. 12. 09:57
 20/22 anonim ***** válasza:
17%

Ez sem igazán stimmel:

a kérdést 9.-én 14,15-kor írtad ki, majd az első hozzá-szólásod még ezen a napon, 14,37-kor, később még 17,01-kor, és még 22,52-kor. Ahhoz, hogy ezeket a hozzászólásokat, közbenső közléseket meg tudd írni, még olvasnod is kellett, hogy mi miket írkálunk neked, szóval ez már jóval több, mint 15 perc egy ugyanazon napon!!! :)))

2016. jún. 12. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!