Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
napok ota nagyon keveset eszek (kb. 2 szendvics) ez mellett napi 3 vagyakar 4 doboz energiaitalt megiszok. Gondolom valami bakom lehet egy ido utan.. De sajnos egy falat nem megy le a torkomon. Nagyon stresszes vagyok mostanaba.. Foleg tegnap nagyon oda voltam... Mivel vege lett a kapcsolatomnak, osszevesztem anyammal es meg a mamam is korhazba van intenziven, tegnap elott ejjel mutottek es tegnap ujra kellett eleszteni :'(

2016. jún. 5. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Azért nem tudsz enni = azért nem vagy éhes, mert a rengeteg energia-itallal teletömted magad, a szervezeted egyelőre több kcal-t nem kíván!!! Hagyd, engedd, hogy megéhezz, és attól kezdve térj vissza a normál étkezésre, és ne ilyen hülyeségekkel pótold azt, ami valójában kellene a szervezetednek...

Érzed te is, hogy ez nem oké, ezért is zavar ez az állapot... ha rendbehozod az étkezésedet, attól kezdve nem kell önmagad miatt aggódni, lesz időd arra, hogy naponta-kétnaponta látogasd a kórházban mamádat, ki tudja meddig teheted még meg...

... egyébként légy kicsit türelmesebb édesanyáddal is, hiszen ő a saját édesanyja miatt aggódik, igazán nincs szüksége arra, hogy most még te is csak a feszkót csinálod otthon...

Légy egy kicsit felnőttebb, és inkább igyekezz otthon hasznossá tenni magad ezekben a nehéz napokban, légy egy kicsit figyelmesebb a körülötted élőkkel, a betegekkel szemben... a magad életét pedig nem rontsd el azzal, hogy nem figyelsz az egészséges táplálkozásra...

2016. jún. 5. 08:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze figyelek anyukamra. Nem akarok eki semmi rosszat, de a mi kapcsolatunk evek ota igy van.. Es tegnap se en csinaltam a feszkot. O kotot belem, de megertem en is ilyen lennek ha anyukam korhazba lenne. Tudni kell mamam mar tobb 30eve cukros. Eleg jol birja, mivel nem nem szokott ilen sokaig elhuzodni. Aztan nagyon gyenge a szervezete..de most kapott anyukam a korhazbol hivast, es sokkal jobban van :)
2016. jún. 5. 09:18
 3/4 anonim válasza:
100%

Depresszio miatt is lehet, hogy kialakulhatott etvagytalansag, de persze azert is, mert most a melegben nincs nagyon etvagya az embernek. Ha nem vagy ehes, akkor ne nagyon eroltesd, mert lehet, hogy a vegen meg kihanyod a kajat.

Az energiaital tenyleg nem valami jo cucc, inkabb ha tenyleg nem birod, igyal meg egy csesze tejeskavet, az is ebren tart, es nincs benne annyi koffein mint az energiaitalban.

A csaladi ugyeidben ugyan nem tudok segiteni, de attol kivanok neked kitartast!

2016. jún. 5. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sok problemam van mostanaba.. Magamba fordultam.. Nem tudom mit kezdjek.. Koszonom a valaszokat sajnos minden osszejott elmult egy honapba, foleg hogy en is korhazba voltam es meg megyek vissza. Nem kivanok senkinek ilyen eletet, tudom az enyemnel vannak rosszabbak ... De akkor is.. Osszevagyok zuhanva
2016. jún. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!