Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet ez ételmérgezés? Meghány...

Lehet ez ételmérgezés? Meghánytassam magam hátha segít?

Figyelt kérdés
Hamis gulyást ettem (tegnapi) de 6-8 órát nem volt hűtőben. Amikor kivettem nagyon kicsit habos volt de tényleg pici hab, gondoltam annyi természetes :D ízre jó volt, de azonnal elkezdett fájni a hasam egy kicsit, olyasmi fájdalom mint amikor túl esszük magunkat. Viszont holnap vizsgázok úgyhogy most nincs idő hasmenésre meg ilyenek. Ez ételmérgezés egyáltalán vagy csak beképzelem? Meghánytassam magam gyorsan?
2016. máj. 22. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt igy nehez megmondani,de ha nem hannyatatod meg magad akkor is elmulik.En halat ettem etteremben,az egyik falat rossz izü volt de megetem,maraznap ejjel hanytam,masnap hasmenes es aznap este mar el is mult.Nem tudom mikor ehetted,de ha megnyugtat hanyatasd meg magad es vegyel be orvosi szen tablettat,esetleg az ügyeleti gyoygszertarban kaphatsz ha nincs otthon.
2016. máj. 22. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja ,ez nem lehet etelmergezes,csak fertözes.
2016. máj. 22. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mostanában már jó idő van, ha a leves egy ideig nem volt hűtőben és már habzott, előfordul hogy megsavanyodott. Talán nem nagyon, ha az ízén nem érezted. Ha jól felforraltad, nagy bajod nem lesz tőle. A hasfájás, esetleg a hasmenés lehet az idegességtől is, hogy holnap vizsgázol. Meg ha az ételmérgezést beképzeled magadnak! Ha neked úgy könnyebb/megnyugtatóbb próbáld kihányni, ha másra nem, a lelkedet megnyugtatja, hogy nem kapsz ételmérgezést!
2016. máj. 22. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ételmérgezésed lenne, gondolkodás nélkül is hánynál-fosnál, és nem nagyon lenne erőd a gép elé ülni. :D

Csak egy kis gyomorrontás, amit a megbuggyant gulyás okozott. Öntsd is ki, ha maradt, nehogy más is egyen belőle. :D

Hányással már nem tudnál segíteni a dolgon, igyál sok vizet, citromos vizet, teát (ne gyümölcsöset), ha van esetleg otthon Nospa vagy Dipankrin, azt vedd be, vagy magnéziumot, aztán holnapig már csak diétásan egyél. Pirítós, keksz, ilyesmi. Kíméld a gyomrod. Ha valami ki akar jönni, az még ma ki fog, ne aggódj. :D

2016. máj. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!