A paradicsompüré ugyanaz mint a sűrített paradicsom vagy rosszat vettem?
Nincs okoskodás, a kettő nem ugyanaz.
Példának okáért a habtejszín és a főzőtejszin is tejszín, a kettő még sem ugyanaz, és nem is alkalmas ugyanarra.
Fröcsögés helyett inkább főzni tanulj meg.
Nem tudom, van-e olyan étel, amihez sűrű paradicsom kell, gondolom van, na ahhoz csak a sűrített jó. Igazából már a pizzáról is szeret lecsurogni a folyékony püré, de azért megoldom. Nekem a püré ízlik, s annak a víztartalma alkalmas a céljaimra, a sűrített több ponton eltér tőle s macerásabb lenne azt használnom s mindig kitalálni, hogy mennyi vizet tegyek még hozzá. De vizet kivenni a püréből végképp macerás...
Levest az lehet csinálni mindenféléből, akár még friss paradicsomból is, bár azzal sem vesződnék, a püré alkalmasabb és nehéz olyan finom paradicsomot venni boltban, mint amilyen pürét (persze azok közt is van rossz, de a friss paradicsomból szinte mind ízetlen számomra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!