A paradicsom püré a 90 napos diétába hova illeszthető be? Paradicsommártást csinált nekem anyukám nagyon régen paradicsompüré+tejföl+pici só+ édesítőszer pici ez beilleszthető fehérjenapkor?
Paradicsommártás az minden csak nem fehérje:)
Ha húsgombócot eszel hozzá, akkor neccesen beleférhet, de abba meg kell rizs, ami keményítő, több sebből vérzik ez így:D
Köszönöm a választ mindenkinek,
nem tartom szigorúan a 90 naposhoz magam, de próbálom az alapokat betartani és különválasztani az ételcsoportokat
Sajnos arra nem kaptam választ konkrétan hogy a bolti sűrített paradicsompüré az hova sorolható
ahogy-amihez ettem, gyerekkoromban nagymamám sokszor csinált nekem ilyen mártást és anno szerettem, most csak úgy eszembe jutott, gondoltam hátha belefér fehérje napba,
paradicsompüré + tejföl + só + pici édesítőszer - összefőzni, lehet sűríteni pici lisztel de elhanyagolható, ebből lesz egy mártás szerűség és ezt lehet enni húsokhoz és fasírttal szerettem nagyon és most is ezzel ettem
fasírtból kihagytam a kenyeret így csak húsos-pogácsa volt tulajdonképpen
ezt ettem kenyér és mindenféle köret nélkül
ízlések és pofonok ki mit hogyan mivel eszik :)
de a kérdésem továbbra is hogy a paradicsompüré hova sorolható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!