Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen nasit ajánlanátok...

Milyen nasit ajánlanátok munkahelyre?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy csak délben tudunk leülni kényelmesen enni. Napközben puffasztott rizs (ami nekem nyerte el a tetszésen) pogácsa (ami nem olcsó) vagy szendvics szokott lenni amivel ki tudjuk tölteni a gyomrunk. Ezek helyett keresnék valami olyan rágcsát amivel hamar jól lehet lakni s nem terheli meg a pénztárcám.
2016. máj. 18. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek napközben rágcsa, ha tudsz ebédelni? Reggelizz meg rendesen odahaza, akkor elég délben ebédelni, este vacsorázni. Nasinak meg egyél szerintem gyümölcsöt, nem leszel idejekorán túlsúlyos és cukorbeteg.
2016. máj. 18. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem miért kell egész nap rágcsálni.

De ha olcsót akarsz egyél ropit, pufit, sajtos tallért.

De akkor már inkább almát, körtét.

2016. máj. 18. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

Pogácsát magad is süthetsz, bár nem tudom, mennyi időd, kedved, hozzáértésed van e témában.

Nem tudom, mivel laksz jól, én leginkább tojással, de nassnak az olajos mag is jó, csak sokunkat nem elég jól laktat, viszont kalóriadús. Mondjuk ez nekem csak szálkásításkor számít, súlytartáskor vagy tömegeléskor simán ehetem. Én sokszor viszek magropogóst, ha elmegyek itthonról, azt megfogni is könnyű (darált vegyes olajos mag és kis víz, fűszer szilikonedényben megmikrózva - erre az olcsók is jók, míg magában nasizva inkább csak a pörkölt kesut és más, még drágább fajtákat eszem meg. de a magropogósaimhoz sok lent, szezámot, mákot, kis kókuszt használok, amik 1000 ft/kg körül vannak, a len a fele. elég olcsók tehát).

2016. máj. 18. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Jól akar lakni, erre a gyümölcs nagyon sok embernél látványosan nem alkalmas. Én pl. nagyon éhes leszek tőle, ahogy a párom is. Nekünk SOK kalória kell, ennek megfelelően ritkán eszünk főétkezések között, hisz tartósan jóllakunk akkor. De van, akinek csak a sok kis étkezés jó. Elég kényelmetlen lehet adott esetben, nem irigylem őket.
2016. máj. 18. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
78% ne haragudj, de szerintem kellene neked valami hobbi... kicsit kezdesz rápörögni az evés szent témájára...
2016. máj. 19. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Még nem dolgoztam, bár diákmunkán és gyakorlati helyen voltam, ott gazdálkodni kellett az étkezésekkel.

Segíteni tehát annyira nem tudok, én tuti szendvicset viszek majd - ha lesznek valóban rövid szünetek és lehet enni - meg sütök magamnak, meg veszek mindenfélét.

Nem tudom, miért kell leszólni a kérdezőt!

Vannak emberek, akiknek szerintem kicsi a gyomruk (például én is). Plusz marha gyors az anyagcserém - alkoholnál lehet felmérni, hogy gyorsan "beüt", illetve például teánál, hogy nagyon hamar ki kell mennem utána... Alkoholra visszatérve, amilyen gyorsan beüt, olyan gyorsan megy is ki a hatása (pl. berúgni nem is tudnék).

Kicsi a gyomrom, ha egyszerre sokat eszem, nagyon nem esik jól, nagyon megterhel, leterhel. Hiába terhelem le magam a sok evéssel, így is 3 órán belül éhes leszek.

Itthon, gimi meg egyetem alatt egy-két óránként ettem/eszem pár falatot és az ebéd. Ebédnél is a két fogás szinte mindig sok, és egy ebéd is jóllakat. Gimiben minden szünetben ettem kb. negyed szendvicset, egy egész egyszerre sose esett volna jól.

Táborokban a legeslegnagyobb negatívum - és ez nem vicc - a napi háromszori étkezés volt! Ettem egy csomót egyszerre, utána egy órán át szinte émelyegtem, kis hányinger, őrült álmosság (ez már több, mint kajakóma), majd három óra múlva ígyis-úgyis éhes voltam, a következő étkezés előtt egy órával már kapartam a falat.

Higgyétek el, ez egy átok!

Például kirándulunk, városban kóválygunk barátokkal, a legtöbbüknek semmi baja, én kaparom a falat, mert egész egyszerűen indulás előtt nem fér belém annyi, amivel kibírjam pár órán át - ha mégis megtömöm magam, émelygés van de ugyanúgy átfut rajtam és megéhezem.

2016. máj. 19. 13:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Az a baj h rengeteget tudok enni, ahhoz hogy jól lakjak 2-3 szendvics elég lenne reggel, de 10 órakor már megint tudnék enni. S hiába az ebéd, este ötkor már korog a gyomrom (6-kor vacsi, majd 3-4 óra múlva jöhet egy második vacsi, reggel már úgy kelek fel, hogy az éhhalál szélén vagyok).

A gyümölcs szintén problémás, mert az egyáltalán nem csillapítja az étvágyamat, ami azt illeti még éhesebb leszek tőle.

A 3-4 óránkénti evés anyagilag megterhelő lenne, ezért keresek valami "lembas"-t.

Étvágycsökkentő szóba se jöhet mivel 70 kiló alatt mozgok és nem akarok még lejjebb menni.

Ui.: hasznos-nem hasznos értékelést én nem adtam senkinek még (na majd most), de látom hogy szépen le lettek hordva bizonyos válaszok...

2016. máj. 20. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Valami bajod van akkor, ha ennyit kell enned, vizsgáltasd ki magad. Szerintem nem hasznosítja a szervezeted a tápanyagokat, felszívódási zavarok lehetnek. Amúgy éhség ellen a legjobb az édesség, karamella ilyesmi. Az elveszi az étvágyat már kisebb mennyiségben is.
2016. máj. 20. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!