Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy emberre számolva mennyibe...

Egy emberre számolva mennyibe jön ki a kaja egy hónapra?

Figyelt kérdés

Én most nagyon minimálba, 6 ezerre hoztam ki.

Egyenlőre néha kapok otthonról főtt kaját, az úgymond nekem ingyen van és ezen kívül költöttem 6 ezret egy hónapra, de szinte csak kenyeret meg akciós kaját vettem. Gyümölcsöt szinte nem is, és olyat se nagyon, ami megtetszett.

Leirnátok, hogy egy főre mennyire hozzátok ki, és mit, mennyit vesztek? Pl milyen gyakran van gyümölcs?

2016. máj. 14. 07:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Csak az élelmiszert számolva két főre olyan havi 70-80 megy el. Mindig van 2-3 féle gyümölcs és több zöldség itthon, élelmiszerekből általában a minőségi, de nem luxuskategóriát választom (magas hústartalmú német felvágottak, margarin sosem, csak vaj, teljes tej, stb.).
2016. máj. 14. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Két főre, vegánul 30 000 a minimum. Általában többet költünk, mert ha van rá, akkor becsúszik sok kényelmi termék, pl Mandulatej, növényi sajt, mogyorókrém. De ezek nélkül ki tudom hozni, és a hónapot is túléljük. Hosszútávon ilyen keveset költeni fájna, túl sok lenne a megszorítás.

Mit veszünk? Száraz babot, lencsét, fagyasztott spenótot, zöldséget, paradicsom pürét, lisztet, rizst, tésztát, zabot, néha szóját, olajat, almát, banánt, kevés diót, mazsolát a legolcsóbb zöldségeket. Nyáron teszünk el lekvárt.

2016. máj. 14. 20:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Sztem 30e a minimum, az alatt nem lehet egészségesen, laktatóan és minőségben is megfelelően táplálkozni.

Kicsit off, de amikor családosok írják, hogy havi 50e-ből kihozzák a kaját 4 főre, akkor a szívem szakad meg a gyerekekért...

2016. máj. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!