Egy kiló szalámi kb mennyit veszít a súlyából mire keményre szárad?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 17:31
1/1 anonim válasza:
A jó minöségü száraz kolbászokon illetve szalámikon az áll, hogy 100 g száraz terméket 130 g nyers húsból állitják elö. Szerintem ez lehet az arány nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!