Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy 16 eves lany kb. hany...

Mayacska maja kérdése:

Egy 16 eves lany kb. hany liter vizet kell megigyon egy nap?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon keveset iszok alig birok naponta 1-2 poharral meginni, csak nyaron iszok tobbet, viszont szeretnek valtoztatni es mindennap elotennem hogy mennyit kell meginnom es meginnam.
2016. ápr. 9. 23:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat,sokat segitettetek. Nos hozza szokott a szervezetem a nem sok folyadekhoz mivel regebb nem szerettem inni mivel akkor folyton kelett pisilnem..tudom hulyeseg.kisebb voltam,nem fogtam fel a dolgokat..De vegre rajottem:)
2016. ápr. 10. 00:09
 12/15 A kérdező kommentje:
magaban nem birok meg sok vizet inni, tehat ha teaban(gyumolcs) iszom meg az semmi baj?
2016. ápr. 10. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:

10.

Egyébként az sem mindegy ki, hogy definiálja a kávét. Sokaknak a reggeli kávé fele-3/4-e tej.

Kijöhet az is plusszosra, amennyiben nem egy bivalyerős feketéről beszélünk.

2016. ápr. 10. 00:13
 14/15 anonim ***** válasza:
A víz testünk majd 80%-át alkotja. Alapvető a kielégítő vízfogyasztás. Testünk minden 20kg-jára 1 liter víz jusson. Az áványvizek és a csapvíz között lényges különbség csak az utóbbi szennyezettségében és fertőtelnítőtartalmában van. Árban a legjobb megoldás az otthoni víztisztitóval szűrt víz vagy a gagyi olcsó ásványvíz.
2016. ápr. 10. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, az természetes, ha hosszú ideig kevés folyadékot iszol, akkor hirtelen nem tudsz sokat. A szervezet, különösen a fiatal szervezet ellenálló, hozzá tud szokni a kevés folyadékhoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy az jó is a szervezetnek. (sőt, a kevés folyadék egyértelműen káros)

Én is küzdöttem korábban a problémával, sokat fájt a fejem, ezért azt csináltam, hogy beállítottam a telefonomra egy emlékeztetőt az ivásra (most már vannak külön appok is csak erre), és az elején amikor jelzett, akkor ittam, amennyi jól esett. Ha fél pohár, akkor fél pohár, ha csak 1 korty, akkor 1 korty.

Néhány hónap alatt megszokta a szervezetem, és most már 2.5-3l simán megvan (F/23/85kg), szomjas is leszek, ha nem iszok eleget.

2016. ápr. 10. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!