Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem esik szét a gyros hús?

Miért nem esik szét a gyros hús?

Figyelt kérdés
Például a török éttermekben látni, hogy a rúdra felpakolt - több csirke egyedből származó - hús szinte egyben van, mintha össze lenne préselve. Mi az az eljárás, ami egyben tartja a rúdra felpakolt húsokat?

2016. ápr. 8. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:
A kèrdèsedbe benne a vàlasz. Prèselès!!
2016. ápr. 8. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!