Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szivószállal fogyaztható...

Szivószállal fogyaztható laktató ételek?

Figyelt kérdés
Több fogamat is kihúzták fogszabályzó miatt , rágni már most sem tudok,pláne nem fogok tudni majd ha felrakják a fogszabályzót. Nem bírom már ezt a sok joghurtot,muszáj végre valami tápláló ételt ennem..Van valakinek valami ötlete mit ehetnék?
2016. márc. 28. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Krémleveseket, pépesített főzeléket, spenótot, banánturmixot. Fogszabályzót pár nap alatt megszokod, nincs olyan, hogy amiatt ne tudj enni. Max az első időben fáj 2-3 napot.
2016. márc. 28. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Én zsírtejet innék (tojássárgája, meleg víz, opcionálisan kókusztej és tetszőleges mennyiségű kókuszzsír), lágytojást (jó, az szívószállal nem működik, de rágni nem kell) - aki paranoid a nem teljesen hőkezelt tojásokkal, annál ez nem játszik. De az főzhet krémeket a tojásból.

Gyümölcsturmix dióval és/vagy zabliszttel.

A tojásosak azért szimpatikusak számomra, mert tápanyagdúsak. De van, aki a húst is képes turmixolni...

2016. márc. 28. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Azért az intenzív rágás, meg a szívószál között van bőven lehetőség. Levesek, főzelékek, párolt zöldség, puhára párolt húsok apróra vágva. Tejberizs, tejbegríz, tésztaételek, zabkása, tojásból készült ételek. Végső esetben ott a bébiétel. Laktató, tápláló, könnyen emészthető. Hányás-hasmenés után mindig ezt ajánlja a háziorvosunk. Az idősebb babáknak való tejpépek nagyon finomak.
2016. márc. 28. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Lehet kapni folyékony, magas energiatartalmú felnőtt tápszereket a patikában, vényre felírva olcsóbbak. Azt nem tudom, hogy fogorvos rendelhet-e ilyet, kérdezd meg tőle, rengeteg (édes és sós) ízben is van.
2016. márc. 28. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Gyakorlatilag madjnem minden ételt le tudsz turmixolni és akkor nem kell rágni.
2016. márc. 28. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam, mint te, nekem a krumplipüré volt a best :D
2016. márc. 29. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!