Ehető még ez a táblacsoki?
Figyelt kérdés
Történet a következő:
Felbontottam 2-3 napja, megettem a felét, azóta egy polcon volt tárolva, ahol viszonylag sokat süt rá a nap az ablakon keresztül, ezért akkor megolvadt. Ma betettem a hűtőbe 1-2 órára, kivettem, és kb fél óra után elkezdtem enni (félig szilárd volt már, félig még olvadt), és észrevettem rajta sok apró fehér "bogyót". Nem tudom mik ezek, de ha valaki tudja, elmondhatná, hogy ehető-e még így, és mik ezek?
Kép: [link]
2016. márc. 20. 12:47
1/6 anonim válasza:
Én meg nem enném.
A romlott szaloncukrokon is ilyeneket szoktam látni.
Inkább ne.
De tök jó a kamerád!:)
2/6 anonim válasza:
Kivallt a kakaovaj. Ha megoldás a csoki, utána pedig lehul temperálas nélkül, pont így néz ki. Minőségre jó, max látványra nem tökéletes. Megeheted. Máskor se napra, se hűtőbe ne tedd
3/6 anonim válasza:
semmi baja, az csak a zsírtartalma
4/6 anonim válasza:
Ehető, de az íze valószínűleg nem olyan jó.
5/6 anonim válasza:
Mivel megolvadt, aztán visszadermesztetted, ezért kicsapódott belőle a kakaóvaj, és a felszínén újra megszilárdult, kristályos formában. Ettől még semmi baja nincsen, nyugodtan megeheted. Minden csoki ilyen lesz, ha olvadás után behűtik. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már nyugodtan megettem a csokit :)
2016. márc. 20. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!