Hogy szokjam meg a kávé ízét?
Figyelt kérdés
Kell a koffein a tanuláshoz, de a kávét egyszerűen utálom. Egy csésze kávé kín-szenvedés, az utolsó kortyoknál, már öklendezem. Nem tudom miért :( Csak sima tasakos 3 az 1-ben kávét iszom.2016. márc. 16. 20:38
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnos, szellemileg nagyon kimerült vagyok. Azt mondjuk rosszul fogalmaztam meg, hogy "KELL" a koffein, mert ez nem igaz, tényleg nem kell, mármint kéne az elért hatás, de nálam, ahogy tapasztalom semmit sem segít. Semmire sincs időm, így sportra sem, pedig az lenne a legfontosabb, hogy ne legyek mentálisan kimerült. Még a csoki is jobb, és az legalább lemegy a torkomon. Mivel számítástechnika téren tanulok, sajnos egy helyben kell ülnöm nagyon sokat, keveset mozgok. Valamilyen táplálékra szűkségemre lenne, hogy ne aludjam át a délelőttömet. Mit lehet ilyenkor enni, inni?
2016. márc. 16. 23:23
12/16 anonim válasza:
Zöldtea... este 5 kor nyomsz egy csészével, hajnali 2kor még pörögsz :D Vizsgaidőszakban tuti cucc.
13/16 anonim válasza:
Szőlőcukor tabletta pl. jól jöhet, de igazából víz kellene, az is felviszi a vérnyomást. A szénsavas értágító, szintén jót tehet, kóla pl.
14/16 A kérdező kommentje:
Tolj le te, kedves utolsó :)
2016. márc. 17. 15:42
15/16 anonim válasza:
Energia ital, koffein tabletta, Fekete, vagy zöld tea, kóla, mountain dew, ezek mind koffeint tartalmaznak.
16/16 anonim válasza:
Mozgásra nincs idő? 10 perc torna 2 óránként fel tud pörgetni.
De akár óránként 10-20 fekvőtámasz is megteszi a keringés javítását. Ennyi időd csak van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!