Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fejes salátát (cukros, sós,...

Fejes salátát (cukros, sós, ecetes lében) frissen, ropogósan szereted, vagy fonnyadtan (1-2 nap után)?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
csakis ropogósan
2010. ápr. 2. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ropogósan :)
2010. ápr. 6. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!