Párolt zöldséggel mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Van egy ételpárolóm, szeretném sokat használni, viszont hét közben nem szeretnék hússal vacakolni. Mit lehet még enni a párolt zöldséghez? Valamilyen öntet... stb.2010. ápr. 2. 09:19
1/6 anonim válasza:
sajt /parmezán,mozarella/, chilli szósz, rizzsel és tésztával is lehet keverni..
2/6 anonim válasza:
Maggi és Knorr szószok tömkelege vár Rád bármelyik szupermarketben.
3/6 anonim válasza:
Üss rá felvert tojást, s süsd meg, vagy készits hozzá majonézt, s keverd össze vele
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. A zacsis műcuccokkal inkább nem rontanám el az egyébként egészséges zöldséget, ha tudtok, lécci írjatok öntetrecepteket! (Én csak tartármártást tudok csinálni.)
2010. ápr. 2. 13:15
5/6 anonim válasza:
tejfölbe , kefírbe, natúr joghurtba keverj mindig más-más fűszert, hogy ne únd meg.
a tzatziki is nagyon finom.
használj zöld fűszereket, pl. isteni a kapros-tejszínes
öntet.
reszelt citrom, narancshéj, gyömbér, szóval rengeteg lehetőség van.
mustár, kecsap fokhagymabors.
csak a fantáziádon múlik az ízesítés.
jó kísérletezgetést.
üdv.
6/6 anonim válasza:
Pár evőkanál olajat, fél citrom levét, csemege vagy csípős paprikakrémmel elkeversz önmagában is jó de különböző friss zöldfűszerrel is kombinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!