Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mákot miért kell darálni?

Mákot miért kell darálni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy a maghéj által borított részben levő anyagok, pl. mákolaj hozzáférhető legyen az emésztés számára. A maghéjat az emberi emésztőnedvek nem tudjál lebontani, tehát mechanikai széttörés nélkül emésztetlenül távozna, annak meg mi értelme lenne akkor egy élelmi anyag esetében?
2016. márc. 4. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell. Ha ugy gondolod nyugodtan elrágcsálhatod a 10 g mákor egy ora hosszat.
2016. márc. 4. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell. Ki is csíráztathatod.
2016. márc. 4. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!