Szeretitek a Nesteát?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 07:36
1/12 anonim válasza:
Nekem sok a savam töle ugyhogy nem iszom.
2/12 anonim válasza:
Nem mert sok benne a cukor és hízlal...
3/12 anonim válasza:
Szerintem az egyik legrosszabb jeges tea a piacon.
A Jana Erdei gyümölcsös és a Lipton Zöldtea a kedvenceim.
4/12 anonim válasza:
Imádom *.*
Nemérdekel, hogy hizlal, kb csak folyadék halmazállapotú kaján élek, az meg átmegy rajtam :D Finom és kész!! *.*
Főleg a lila kupakos! XD
5/12 anonim válasza:
nem, inkább megiszom a sima teát jól felcukrozva, de ilyen íztelen fost mint a nestea nem iszok... amúgy is drága :D
6/12 anonim válasza:
Én most is azt iszok éppen. Sztem jó íze van. A zöldeát viszont utálom mer fosnom kell tőle mindig XD
7/12 anonim válasza:
A citromos nemrossz, de annyira nemvagyok oda érte.
Egyszer kipróbáltam ezt a szilvásat.. hát majdnem elhánytam magam.. :S nagyon undorító
8/12 anonim válasza:
én vlmi epres szart ittam hát az ..... rossz volt! senkinek nem ajánlom!!rohatt eper íze volt, vagy érerlen eper íze
+ sok sok cukor meg szar amit beletesznek
10/12 anonim válasza:
Nagyon finomak:)a barackos,feketeribizli, és a mango-ananász a kevencem, ja meg a zöld tea minden ízben:):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!