Milyen különleges ételeket, italokat szoktatok venni magatoknak/gyerkőcöknek? Ami nem létszükséglet, de nagyon szeretitek
Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, amik nem feltétlenül létszükségletek, picit különlegesebbek... amit nem mindennap veszel, mert drága, de néha megengeded ezt a "luxust".
Lehet ez egy finom gyümölcslé, lazac, tengeri herkentyű :), különlegesebb sör/bor, esetleg férfiaknk rövidital, bioélelmiszer, gyerkőcnek csoki, chips, csak hogy példákat mondjak.
Köszi a választ :)
2016. febr. 25. 17:38
11/11 anonim válasza:
elég válogatós vagyok, így nem szoktam nagyon sprórolni a különlegesebb ételeken, mert a legtöbb 'olcsó, átlagos' dolgot sajnos nem szeretem. amit gyakrabban vennék, ha több pénzem lenne: 100%-os frissen facsart gyümölcslevek (nem a hohes-c-re és társaira gondolok, bár azokat is szeretem), mindenféle magok (paradió, kesudió, csokoládéba mártott mandula, fehércsokis áfonya stb.. szerintem ezek indokolatlanul drága dolgok), bizonyos gyümöcsök (pl. egy kis doboz áfonya 1000 ft, az eszem megáll..), drágább, jó minőségű csokoládék (1000 ft környékén), különböző egzotikus szószok, mártások, bio/natúr termékek, mandula/kókusz/rizstej, minőségibb, drágább alkoholok (nyilván nem a 300 forintos dankót iszom így sem, de ugye alkoholnál kb határ a csillagos ég), egyszer ettem aranyszarvas szarvasgomba zselét, az isteni finom volt meg még több aranyszarvas terméket is kipróbálnék. ja: drága kaviárt is vennék, az tuti. a culinaris oldalán van egy csomó ilyen különlegesebb finomság, ott is nézelődhetsz, én kb mindent megvennék onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!