Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok ha nincs...

Ti mit csináltok ha nincs otthon semmi finom?

Figyelt kérdés
Anyámnak mániája lett szr kaját főzni de nincs oitthon semmi, Max lekváros kenyér aminek legalább az íze jó.(bolti, undorító fasírt, szárat tegnapi rizs, beazonosíthatatlan befőtt, nokedli, csirkepörkölt amit kértem h ne csináljon de csak azért is)
2016. febr. 1. 20:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akartam. De odaáll mellém és mindenbe beleszól
2016. febr. 1. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi az, amit szeretsz? Egy omlettet, rántottát vagy melegszenyát csak össze tudsz dobni, vagy süthetsz néhány palacsintát, az se nagy kunszt, annak idején én ezt csináltam.:-)
2016. febr. 1. 21:21
 13/17 anonim válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni tojást rántott hust lecsot és ilyen kisebb kajákat én is össze tudok dobni 15/f nem nagy dolog..
2016. febr. 1. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nincs szád, hogy szólj neki, hogy te most egyedül szeretnél főzni? :)

ne legyél már ennyire életképtelen ennyi idősen

2016. febr. 1. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindig van itthon egy csomó alapanyag, de ez nálunk mindig is így volt. 13 évesen már simán főztem, manapság pedig pláne. Persze nekem könnyű, anyám is jól tudott főzni s megtanultam, de azért a szükség jó mester, te is megtanulhatsz főzni, akkor is, ha autodidakta módon kell, illetve max. a neten segítenek (de ha van nagymama, főzni tudó barát vagy ilyesmi, akkor főleg nincs gond).
2016. febr. 1. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindig otthon van, hogy beleszóljon? Ha igen, s nem tudod rávenni, hogy kimenjen a konyhából, próbáld figyelmen kívül hagyni, csak a készülő étel lebegjen a szemed előtt...

Engem palacsintarontáskor irritált anyám (bármi és bárki, nem kell segítség, megoldom), de én tudok üvölteni, ő pedig értelmes volt és lejött neki, hogy inkább hagyjon békén...

Az miért baj, h csirkepörköltet csinált? Mi van, ha ő szereti? Nem muszáj kizárólag neked főznie...

Rizst igazán főzhetsz, könnyű. A mienk 3 nap után sem száradt. Befőttet könnyű azonosítani, lekvár van néha kérdéses, de attól még jó.

Nekem a kedvencem a tojás. Sosem gond ennem, amíg van itthon elég.

2016. febr. 1. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs itthon semmi finom, akkor főzök valamit. ( épp ezért mindig csak finom valamik vannak itthon. Vagy csak a semmi van. De akkor teszek róla, hogy legyen valami)
2016. febr. 1. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!